Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Vademecum żywienia człowieka
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Vademecum żywienia człowieka" to unikalna książka, która w sposób zwięzły prezentuje kluczowe wiadomości dotyczące żywienia człowieka. Główną zaletą publikacji jest wykorzystanie tabel i rycin, które ułatwiają szybkie przyswajanie informacji. Publikacja jest idealna dla tych, którzy pragną sprawnie odnaleźć i uporządkować istotne dane z zakresu żywienia.
Książka jest szczególnie przydatna dla uczniów szkół gastronomicznych, takich jak technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, technik technologii żywności, a także kucharze i inne pokrewne zawody. Będzie również cennym narzędziem dla osób przygotowujących się do olimpiad, takich jak Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Rolniczych czy Olimpiada Wiedzy o Żywieniu i Żywności, oraz dla studentów studiów wyższych medycznych i związanych z żywieniem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Vademecum żywienia człowieka" to unikalna książka, która w sposób zwięzły prezentuje kluczowe wiadomości dotyczące żywienia człowieka. Główną zaletą publikacji jest wykorzystanie tabel i rycin, które ułatwiają szybkie przyswajanie informacji. Publikacja jest idealna dla tych, którzy pragną sprawnie odnaleźć i uporządkować istotne dane z zakresu żywienia.
Książka jest szczególnie przydatna dla uczniów szkół gastronomicznych, takich jak technik żywienia i usług gastronomicznych, kelner, technik technologii żywności, a także kucharze i inne pokrewne zawody. Będzie również cennym narzędziem dla osób przygotowujących się do olimpiad, takich jak Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Rolniczych czy Olimpiada Wiedzy o Żywieniu i Żywności, oraz dla studentów studiów wyższych medycznych i związanych z żywieniem.
