Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Uzdrawianie żywnością. Tybetański sposób na choroby cywilizacyjne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Współczesne czasy przynoszą coraz większą świadomość tego, że jedzenie ma nie tylko funkcję odżywczą, ale może pełnić rolę potężnego lekarstwa. Niewielu ludzi zdaje sobie sprawę, że już wieki temu Tybetańczycy odkryli tę prawdę. Dzięki tej książce zyskujesz dostęp do dawnych, sprawdzonych metod przywracania równowagi duszy i ciała.
Autorzy, czerpiąc z tybetańskiej filozofii harmonii, odkrywają przed nami najczęściej spotykane mity żywieniowe, pokazując, co naprawdę się za nimi kryje. Dowiesz się m.in., dlaczego człowiek nie powinien być uważany za wszystkożercę oraz dlaczego masło może być lepszym wyborem niż margaryna. Książka odkrywa także prawdę o mleku, słodzikach, cholesterolu oraz napojach energetycznych.
Po zgłębieniu wiedzy o tym, czego unikać, nauczysz się także, jak właściwie dobierać pokarmy odpowiednie dla swojego organizmu. W tym pomoże ci wiedza o trzech siłach, sześciu smakach i ośmiu potencjałach, znanych w Tybecie od wieków. Dzięki tej wiedzy będziesz umiał rozpoznać typy ludzi na podstawie ich potrzeb żywieniowych i dostosujesz do nich odpowiednią dietę. Dowiesz się, jak dbać o prawidłowe funkcjonowanie jelit, zapewniając sobie ich długotrwałe zdrowie, oraz dlaczego osoby narodzone przez cesarskie cięcie mogą doświadczać problemów w tej sferze i jak olej z czarnuszki może im pomóc.
Książka oferuje także świeże spojrzenie na takie problemy jak miażdżyca, wypalenie zawodowe, otyłość oraz uzależnienie od słodyczy. Dzięki medycynie żywieniowej dowiesz się, jak przeciwdziałać tym dolegliwościom, a także jak radzić sobie z rakiem, chorobami skóry oraz zaburzeniami psychicznymi.
Zadbaj o swoje zdrowie, korzystając z posiłków jako źródła zdrowia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Współczesne czasy przynoszą coraz większą świadomość tego, że jedzenie ma nie tylko funkcję odżywczą, ale może pełnić rolę potężnego lekarstwa. Niewielu ludzi zdaje sobie sprawę, że już wieki temu Tybetańczycy odkryli tę prawdę. Dzięki tej książce zyskujesz dostęp do dawnych, sprawdzonych metod przywracania równowagi duszy i ciała.
Autorzy, czerpiąc z tybetańskiej filozofii harmonii, odkrywają przed nami najczęściej spotykane mity żywieniowe, pokazując, co naprawdę się za nimi kryje. Dowiesz się m.in., dlaczego człowiek nie powinien być uważany za wszystkożercę oraz dlaczego masło może być lepszym wyborem niż margaryna. Książka odkrywa także prawdę o mleku, słodzikach, cholesterolu oraz napojach energetycznych.
Po zgłębieniu wiedzy o tym, czego unikać, nauczysz się także, jak właściwie dobierać pokarmy odpowiednie dla swojego organizmu. W tym pomoże ci wiedza o trzech siłach, sześciu smakach i ośmiu potencjałach, znanych w Tybecie od wieków. Dzięki tej wiedzy będziesz umiał rozpoznać typy ludzi na podstawie ich potrzeb żywieniowych i dostosujesz do nich odpowiednią dietę. Dowiesz się, jak dbać o prawidłowe funkcjonowanie jelit, zapewniając sobie ich długotrwałe zdrowie, oraz dlaczego osoby narodzone przez cesarskie cięcie mogą doświadczać problemów w tej sferze i jak olej z czarnuszki może im pomóc.
Książka oferuje także świeże spojrzenie na takie problemy jak miażdżyca, wypalenie zawodowe, otyłość oraz uzależnienie od słodyczy. Dzięki medycynie żywieniowej dowiesz się, jak przeciwdziałać tym dolegliwościom, a także jak radzić sobie z rakiem, chorobami skóry oraz zaburzeniami psychicznymi.
Zadbaj o swoje zdrowie, korzystając z posiłków jako źródła zdrowia.
