Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ramen w domu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka kucharska oferująca proste przepisy na tradycyjny japoński ramen oraz nowatorskie smaki.
Tworzenie idealnego ramenu może być prawdziwym wyzwaniem, jednak autor tej książki, ekspert w swojej dziedzinie, eliminuje wszystkie trudności, umożliwiając przygotowanie autentycznej, japońskiej wersji tego popularnego dania. Dzięki dostosowaniu klasycznych przepisów do globalnych gustów, "Ramen w domu" zapewnia łatwy sposób na przyrządzenie zarówno tradycyjnych, jak i kreatywnych wersji potrawy. Dla domowych kucharzy to doskonała okazja, by bez trudności cieszyć się niezwykłym, prawdziwie niebiańskim smakiem ramenu. Książka zostanie wydana 26 lutego przez wydawnictwo Poradnia K.
Moje zamiłowanie do ramenu narodziło się podczas pierwszej wizyty w Japonii, gdy pokochałam jego wyjątkowy smak. Choć jego przygotowanie może wydawać się skomplikowane, wystarczy poznać kilka podstawowych zasad i odważyć się podjąć próby. My, Polacy, doskonale radzimy sobie z gotowaniem zup, dlatego jestem pewna, że ramen również zdobędzie nasze serca.
W tej pięknie napisanej książce, autor – który żył w Japonii i zgłębiał tajniki przygotowania ramenu pod okiem japońskich mistrzów – dzieli się wiedzą na temat stworzenia tego dania w domowym zaciszu. Omawia tare, czyli istotę ramenu, różne rodzaje wywarów oraz przepisy na makaron. W świecie pełnym pośpiechu, ramen to forma kulinarnej medytacji. Jestem przekonana, że podbije serca wielu, a jego bogactwo smaków zachwyci podniebienia. Gorąco polecam!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka kucharska oferująca proste przepisy na tradycyjny japoński ramen oraz nowatorskie smaki.
Tworzenie idealnego ramenu może być prawdziwym wyzwaniem, jednak autor tej książki, ekspert w swojej dziedzinie, eliminuje wszystkie trudności, umożliwiając przygotowanie autentycznej, japońskiej wersji tego popularnego dania. Dzięki dostosowaniu klasycznych przepisów do globalnych gustów, "Ramen w domu" zapewnia łatwy sposób na przyrządzenie zarówno tradycyjnych, jak i kreatywnych wersji potrawy. Dla domowych kucharzy to doskonała okazja, by bez trudności cieszyć się niezwykłym, prawdziwie niebiańskim smakiem ramenu. Książka zostanie wydana 26 lutego przez wydawnictwo Poradnia K.
Moje zamiłowanie do ramenu narodziło się podczas pierwszej wizyty w Japonii, gdy pokochałam jego wyjątkowy smak. Choć jego przygotowanie może wydawać się skomplikowane, wystarczy poznać kilka podstawowych zasad i odważyć się podjąć próby. My, Polacy, doskonale radzimy sobie z gotowaniem zup, dlatego jestem pewna, że ramen również zdobędzie nasze serca.
W tej pięknie napisanej książce, autor – który żył w Japonii i zgłębiał tajniki przygotowania ramenu pod okiem japońskich mistrzów – dzieli się wiedzą na temat stworzenia tego dania w domowym zaciszu. Omawia tare, czyli istotę ramenu, różne rodzaje wywarów oraz przepisy na makaron. W świecie pełnym pośpiechu, ramen to forma kulinarnej medytacji. Jestem przekonana, że podbije serca wielu, a jego bogactwo smaków zachwyci podniebienia. Gorąco polecam!
