Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pysznie czy przepysznie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Świeżo wypieczony chleb z chrupiącą skórką, pachnące racuchy z jabłkami przywodzące na myśl letnie dni, delikatne kluski kładzione podawane z masłem, które topi się na ich gorącej powierzchni, czy knedle z aromatycznymi truskawkami oblane śmietaną. Nie można zapomnieć o lekkich jak chmurka bezowych gniazdkach. A Ty, co dziś przygotujesz w kuchni: coś pysznego czy raczej przepysznego? Za tymi kulinarnymi inspiracjami stoi Monika Molecka, twórczyni popularnego bloga i konta na Instagramie "Pysznie czy przepysznie". Jej przepisy, łączące prostotę z nowoczesnymi akcentami, zdobyły uznanie i sympatię wielu osób. Dzięki niej klasyczne potrawy nie tylko wracają na polskie stoły, ale zyskują nowe oblicze.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Świeżo wypieczony chleb z chrupiącą skórką, pachnące racuchy z jabłkami przywodzące na myśl letnie dni, delikatne kluski kładzione podawane z masłem, które topi się na ich gorącej powierzchni, czy knedle z aromatycznymi truskawkami oblane śmietaną. Nie można zapomnieć o lekkich jak chmurka bezowych gniazdkach. A Ty, co dziś przygotujesz w kuchni: coś pysznego czy raczej przepysznego? Za tymi kulinarnymi inspiracjami stoi Monika Molecka, twórczyni popularnego bloga i konta na Instagramie "Pysznie czy przepysznie". Jej przepisy, łączące prostotę z nowoczesnymi akcentami, zdobyły uznanie i sympatię wielu osób. Dzięki niej klasyczne potrawy nie tylko wracają na polskie stoły, ale zyskują nowe oblicze.
