Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przepis na dobre życie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka jest dla mnie najcenniejsza – to zapis kilku miesięcy z mojego życia, w której dzielę się nie tylko ulubionymi przepisami na śniadania i przekąski. Zależy mi, aby podzielić się z Wami tajemnicą pełnego życia, w którym czerpiemy radość wszystkimi zmysłami.
Dla mnie jedzenie to znacznie więcej niż tylko dostarczanie organizmowi potrzebnych kalorii, witamin czy minerałów. Każde danie nabiera swoistego charakteru, w zależności od nastroju podczas gotowania i sytuacji, w której je spożywamy. Smaki opowiadają historię mojego życia. Gdy tęsknię za wspomnieniami z dzieciństwa, przygotowuję pierogi mojej babci. Kiedy chcę choć na chwilę wrócić do Włoch, gotuję ulubione risotto. Latem uwielbiam pikniki, wtedy zabieram dzieci do parku, aby zjeść na trawie wyjątkowy posiłek. Zimą zawsze mam termos z gorącą zupą dla przyjaciółki, kiedy jest zimno na dworze.
Przez dodanie odrobiny magii do codziennego życia, przemieniam je w coś wyjątkowego i osobistego. Książka ta to kolekcja stu przepisów, przeplatana opowieściami kulinarnymi, które zapraszają Was w podróż przez pięć smaków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka jest dla mnie najcenniejsza – to zapis kilku miesięcy z mojego życia, w której dzielę się nie tylko ulubionymi przepisami na śniadania i przekąski. Zależy mi, aby podzielić się z Wami tajemnicą pełnego życia, w którym czerpiemy radość wszystkimi zmysłami.
Dla mnie jedzenie to znacznie więcej niż tylko dostarczanie organizmowi potrzebnych kalorii, witamin czy minerałów. Każde danie nabiera swoistego charakteru, w zależności od nastroju podczas gotowania i sytuacji, w której je spożywamy. Smaki opowiadają historię mojego życia. Gdy tęsknię za wspomnieniami z dzieciństwa, przygotowuję pierogi mojej babci. Kiedy chcę choć na chwilę wrócić do Włoch, gotuję ulubione risotto. Latem uwielbiam pikniki, wtedy zabieram dzieci do parku, aby zjeść na trawie wyjątkowy posiłek. Zimą zawsze mam termos z gorącą zupą dla przyjaciółki, kiedy jest zimno na dworze.
Przez dodanie odrobiny magii do codziennego życia, przemieniam je w coś wyjątkowego i osobistego. Książka ta to kolekcja stu przepisów, przeplatana opowieściami kulinarnymi, które zapraszają Was w podróż przez pięć smaków.
