Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Włoska kuchnia to synonim luzu, zabawy i wspólnego spędzania czasu. Używając jedynie kilku prostych składników i niewielkiej ilości czasu, można wyczarować pyszne danie. Poznaj sekrety, którymi chętnie dzielą się włoscy kucharze.
Emilliano Castagna pokazuje, jak czerpać radość z gotowania i jak świetnie bawić się w kuchni, tworząc niepowtarzalną włoską atmosferę. W książce znajdziesz 130 autentycznych przepisów na włoskie dania, zarówno mięsne, jak i wegetariańskie, a także smakowite makarony i wyborne desery. Odkryj smaki takie jak linguine z Gorgonzolą i 'Ndują, pieczoną ricottę w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto. Przygotuj domowy likier bazyliowy i skosztuj przepysznego ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Każde danie zaskakuje niebanalnością i autentycznością.
Każdy przepis zawiera nie tylko listę składników i sposób przygotowania, ale także kod QR prowadzący do filmiku instruktażowego, który sprawia, że gotowanie staje się przyjemnością nawet dla początkujących.
Dołącz do Włoskiej Akademii Kulinarnej i zacznij gotować jak prawdziwy mistrz włoskiej kuchni!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Włoska kuchnia to synonim luzu, zabawy i wspólnego spędzania czasu. Używając jedynie kilku prostych składników i niewielkiej ilości czasu, można wyczarować pyszne danie. Poznaj sekrety, którymi chętnie dzielą się włoscy kucharze.
Emilliano Castagna pokazuje, jak czerpać radość z gotowania i jak świetnie bawić się w kuchni, tworząc niepowtarzalną włoską atmosferę. W książce znajdziesz 130 autentycznych przepisów na włoskie dania, zarówno mięsne, jak i wegetariańskie, a także smakowite makarony i wyborne desery. Odkryj smaki takie jak linguine z Gorgonzolą i 'Ndują, pieczoną ricottę w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto. Przygotuj domowy likier bazyliowy i skosztuj przepysznego ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Każde danie zaskakuje niebanalnością i autentycznością.
Każdy przepis zawiera nie tylko listę składników i sposób przygotowania, ale także kod QR prowadzący do filmiku instruktażowego, który sprawia, że gotowanie staje się przyjemnością nawet dla początkujących.
Dołącz do Włoskiej Akademii Kulinarnej i zacznij gotować jak prawdziwy mistrz włoskiej kuchni!
