Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Kuchnia polska” to obszerny przewodnik kulinarny, zawierający aż 1000 przepisów, które zadowolą każdego entuzjastę sztuki gotowania, niezależnie od jego upodobań smakowych. Książka ta stanowi doskonałe źródło inspiracji zarówno na codzienne obiady, jak i na bardziej wytworne dania, idealne na szczególne okazje. Starannie uporządkowane według tematycznych kategorii przepisy obejmują tradycyjne polskie potrawy, przyprawiane składnikami, które od stuleci królują w polskich kuchniach.
Dzięki różnorodnym sekcjom, czytelnicy mogą eksplorować szeroki wachlarz kulinarnych możliwości, od sałatek i zup, przez dania mięsne i rybne, aż po przysmaki z grilla oraz potrawy z owoców. Dla osób preferujących dietę bezmięsną, dedykowany jest rozdział z przepisami na dania wegetariańskie.
Na zakończenie książki, miłośnicy domowych wyrobów znajdą przepisy na pieczenie chleba, przetwory z owoców i warzyw, a także na wyrób nalewek i wódek, nie wyłączając tych o właściwościach prozdrowotnych. To kompleksowe kompendium to nieodzowna pozycja w bibliotece każdego miłośnika gotowania pragnącego zgłębić tajniki polskiej kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Kuchnia polska” to obszerny przewodnik kulinarny, zawierający aż 1000 przepisów, które zadowolą każdego entuzjastę sztuki gotowania, niezależnie od jego upodobań smakowych. Książka ta stanowi doskonałe źródło inspiracji zarówno na codzienne obiady, jak i na bardziej wytworne dania, idealne na szczególne okazje. Starannie uporządkowane według tematycznych kategorii przepisy obejmują tradycyjne polskie potrawy, przyprawiane składnikami, które od stuleci królują w polskich kuchniach.
Dzięki różnorodnym sekcjom, czytelnicy mogą eksplorować szeroki wachlarz kulinarnych możliwości, od sałatek i zup, przez dania mięsne i rybne, aż po przysmaki z grilla oraz potrawy z owoców. Dla osób preferujących dietę bezmięsną, dedykowany jest rozdział z przepisami na dania wegetariańskie.
Na zakończenie książki, miłośnicy domowych wyrobów znajdą przepisy na pieczenie chleba, przetwory z owoców i warzyw, a także na wyrób nalewek i wódek, nie wyłączając tych o właściwościach prozdrowotnych. To kompleksowe kompendium to nieodzowna pozycja w bibliotece każdego miłośnika gotowania pragnącego zgłębić tajniki polskiej kuchni.
