Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia pełna warzyw
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Warzywa to nie tylko bogactwo wartości odżywczych, ale również wyjątkowe doznania smakowe. Ta książka oferuje ponad 100 przepisów, które pozwolą Ci cieszyć się bogactwem smaków przez cały rok, niezależnie od sezonu.
Lidia Bawolska, autorka znana z bloga Pieprzyć z Fantazją, zaprasza Cię do odkrywania nowych możliwości kulinarnych z wykorzystaniem warzyw. Książka pokazuje, jak z codziennych warzyw, takich jak burak, cebula, cukinia, czy dynia, wyczarować wyjątkowe dania na każdą okazję. Każdy przepis jest wzbogacony ciekawymi faktami i praktycznymi poradami, które pomogą Ci wydobyć jeszcze więcej smaku z przygotowywanych potraw.
Dzięki tej książce nauczysz się przyrządzać klasyczne polskie dania, jak cebularze, bigos czy placki ziemniaczane, ale także poznasz smaki inspirowane kuchniami świata, takie jak spaghetti aglio e olio e peperoncino, holenderski stamppot czy gazpacho. Znajdziesz tu również przepisy na potrawy takie jak spaghetti bolognese, zupa cebulowa i sałatka grecka, jak i wegańskie burgery, noodle z kapustą, czy ciasto marchewkowe. Chociaż książka skupia się na warzywach, nie brakuje w niej propozycji z mięsem, nabiałem czy rybami. Ponadto autorka dzieli się pomysłami na naturalne barwniki i koktajle pełne witamin, które wzbogacą Twoje kulinarne doświadczenia.
Zainspiruj się do tworzenia nowych potraw i zabierz swoją kuchnię w nieoczekiwane miejsce pełne smaków. Bawolska, czerpiąc inspirację z rodzinnej tradycji kulinarnej, łączy w swoich przepisach zarówno klasyczną, jak i nowoczesną kuchnię, tworząc dania skomponowane z pasją i kreatywnością.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Warzywa to nie tylko bogactwo wartości odżywczych, ale również wyjątkowe doznania smakowe. Ta książka oferuje ponad 100 przepisów, które pozwolą Ci cieszyć się bogactwem smaków przez cały rok, niezależnie od sezonu.
Lidia Bawolska, autorka znana z bloga Pieprzyć z Fantazją, zaprasza Cię do odkrywania nowych możliwości kulinarnych z wykorzystaniem warzyw. Książka pokazuje, jak z codziennych warzyw, takich jak burak, cebula, cukinia, czy dynia, wyczarować wyjątkowe dania na każdą okazję. Każdy przepis jest wzbogacony ciekawymi faktami i praktycznymi poradami, które pomogą Ci wydobyć jeszcze więcej smaku z przygotowywanych potraw.
Dzięki tej książce nauczysz się przyrządzać klasyczne polskie dania, jak cebularze, bigos czy placki ziemniaczane, ale także poznasz smaki inspirowane kuchniami świata, takie jak spaghetti aglio e olio e peperoncino, holenderski stamppot czy gazpacho. Znajdziesz tu również przepisy na potrawy takie jak spaghetti bolognese, zupa cebulowa i sałatka grecka, jak i wegańskie burgery, noodle z kapustą, czy ciasto marchewkowe. Chociaż książka skupia się na warzywach, nie brakuje w niej propozycji z mięsem, nabiałem czy rybami. Ponadto autorka dzieli się pomysłami na naturalne barwniki i koktajle pełne witamin, które wzbogacą Twoje kulinarne doświadczenia.
Zainspiruj się do tworzenia nowych potraw i zabierz swoją kuchnię w nieoczekiwane miejsce pełne smaków. Bawolska, czerpiąc inspirację z rodzinnej tradycji kulinarnej, łączy w swoich przepisach zarówno klasyczną, jak i nowoczesną kuchnię, tworząc dania skomponowane z pasją i kreatywnością.
