Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
153 przetwory i dania mięsne Siostry Anastazji
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Domowe przetwory to doskonała metoda na to, aby cieszyć się letnimi smakami przez cały rok. Siostra Anastazja prezentuje w swojej książce zbiór przepisów na przetwory z warzyw, owoców i grzybów, a także na smaczne potrawy mięsne i rybne, które łatwo można przygotować we własnej kuchni. Wszystkie receptury są naturalne, bez dodatku konserwantów, co sprawia, że są one nie tylko zdrowe, ale również pełne intensywnych smaków i kolorów.
W książce znajdziesz krok po kroku instrukcje, jak przygotować domowe konfitury, dżemy, syropy, soki, przecierki, marynaty oraz sałatki warzywne. Jako uzupełnienie, Siostra Anastazja oferuje przepisy na wyjątkowe dania z drobiu, wołowiny, wieprzowiny i ryb, które na pewno zadowolą każdego miłośnika jej kuchni. Gotowanie i degustacja według tych wskazówek dostarczy prawdziwej przyjemności każdemu smakoszowi.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Domowe przetwory to doskonała metoda na to, aby cieszyć się letnimi smakami przez cały rok. Siostra Anastazja prezentuje w swojej książce zbiór przepisów na przetwory z warzyw, owoców i grzybów, a także na smaczne potrawy mięsne i rybne, które łatwo można przygotować we własnej kuchni. Wszystkie receptury są naturalne, bez dodatku konserwantów, co sprawia, że są one nie tylko zdrowe, ale również pełne intensywnych smaków i kolorów.
W książce znajdziesz krok po kroku instrukcje, jak przygotować domowe konfitury, dżemy, syropy, soki, przecierki, marynaty oraz sałatki warzywne. Jako uzupełnienie, Siostra Anastazja oferuje przepisy na wyjątkowe dania z drobiu, wołowiny, wieprzowiny i ryb, które na pewno zadowolą każdego miłośnika jej kuchni. Gotowanie i degustacja według tych wskazówek dostarczy prawdziwej przyjemności każdemu smakoszowi.
