Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Italia na talerzu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poznaj kulinarny świat Italii dzięki tej wyjątkowej książce, która stanie się Twoim nieocenionym przewodnikiem po włoskiej kuchni. To obszerne dzieło, wzbogacone licznymi fotografiami, urzekającymi ilustracjami, mapami oraz praktycznymi diagramami, a także ciekawymi anegdotami i biografiami wybitnych postaci, stanowi absolutną nowość wśród encyklopedii włoskiej sztuki kulinarnej.
Dzięki tej książce staniesz się mistrzem włoskiej kuchni, przygotowując potrawy jak prawdziwy Włoch. Zanurzysz się w świecie tradycji i nowoczesności poprzez przepisy na dania pochodzące z różnych zakątków Italii. Odkryjesz bogactwo włoskich produktów, takich jak makarony, mięsa, sery, przyprawy i alkohole, a także różne rodzaje kaw.
Czy zastanawiałeś się kiedyś, czy Leonardo da Vinci unikał mięsa? A może interesuje Cię, czym różni się cappuccino od macchiato czy mocaccino? Dowiesz się również, jak przyrządzić tiramisu bez dodatku alkoholu i dlaczego dodawanie śmietany do carbonary jest dyskusyjne. Zaskoczysz swoich bliskich również daniami tak nietypowymi jak deserowe gnocchi.
Przenieś się z nami na słoneczne, tętniące życiem ulice Włoch i odkryj ich niezwykłe kulinarne bogactwo. Ta uczta dla miłośników włoskiej kuchni będzie dla Ciebie źródłem nie tylko wiedzy, ale i ogromnej przyjemności. Przygotuj miejsce na półce, gdyż ta książka waży aż 5 kilogramów i jest pełna skarbów słonecznej Italii!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poznaj kulinarny świat Italii dzięki tej wyjątkowej książce, która stanie się Twoim nieocenionym przewodnikiem po włoskiej kuchni. To obszerne dzieło, wzbogacone licznymi fotografiami, urzekającymi ilustracjami, mapami oraz praktycznymi diagramami, a także ciekawymi anegdotami i biografiami wybitnych postaci, stanowi absolutną nowość wśród encyklopedii włoskiej sztuki kulinarnej.
Dzięki tej książce staniesz się mistrzem włoskiej kuchni, przygotowując potrawy jak prawdziwy Włoch. Zanurzysz się w świecie tradycji i nowoczesności poprzez przepisy na dania pochodzące z różnych zakątków Italii. Odkryjesz bogactwo włoskich produktów, takich jak makarony, mięsa, sery, przyprawy i alkohole, a także różne rodzaje kaw.
Czy zastanawiałeś się kiedyś, czy Leonardo da Vinci unikał mięsa? A może interesuje Cię, czym różni się cappuccino od macchiato czy mocaccino? Dowiesz się również, jak przyrządzić tiramisu bez dodatku alkoholu i dlaczego dodawanie śmietany do carbonary jest dyskusyjne. Zaskoczysz swoich bliskich również daniami tak nietypowymi jak deserowe gnocchi.
Przenieś się z nami na słoneczne, tętniące życiem ulice Włoch i odkryj ich niezwykłe kulinarne bogactwo. Ta uczta dla miłośników włoskiej kuchni będzie dla Ciebie źródłem nie tylko wiedzy, ale i ogromnej przyjemności. Przygotuj miejsce na półce, gdyż ta książka waży aż 5 kilogramów i jest pełna skarbów słonecznej Italii!
