Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zneutralizuj chemie z pożywienia i odzyskaj zdrowie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Marek Skoczylas ukończył Akademię Medyczną w Lublinie w 2006 roku. Jako lekarz specjalizujący się z początku w stomatologii, od 2007 roku z pasją zgłębia najnowsze badania naukowe oraz poszerza swoją wiedzę korzystając z anglojęzycznych, płatnych bibliotek medycznych. Obecnie koncentruje się na fitofarmakologii, bada wpływ substancji roślinnych, toksykologii żywności oraz analizuje choroby przewlekłe, w tym autoimmunologiczne. Zwraca również uwagę na to, jak flora bakteryjna wpływa na zdrowie człowieka. Marek Skoczylas wierzy, że klucz do zdrowia leży w odpowiednim odżywianiu. Proces starannego wyboru żywności, eliminacji szkodliwych chemikaliów oraz oczyszczania organizmu z toksyn powinien być pierwszym krokiem w dążeniu do zdrowia. Książka skupia się na wpływie toksyn środowiskowych na rozwój chorób cywilizacyjnych. Coraz trudniej jest znaleźć chorobę, której nie wiązano by z toksynami, takimi jak konserwanty, metale ciężkie czy pestycydy, co zostało potwierdzone w licznych badaniach naukowych. Autor stawia sobie za cel nie tylko uświadamianie czytelników o obecności toksyn w żywności, ale także edukację na temat neutralizacji nieuniknionych substancji chemicznych. Toksyny zawsze były obecne w życiu ludzi, jednak natura oferuje nam sposoby ich neutralizacji. W dzisiejszych czasach, kiedy jesteśmy narażeni na znacznie większą ilość obcych substancji chemicznych, konieczne jest zwiększenie ochrony organizmu za pomocą naturalnych związków, które mogą przeciwdziałać tym chemikaliom.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Marek Skoczylas ukończył Akademię Medyczną w Lublinie w 2006 roku. Jako lekarz specjalizujący się z początku w stomatologii, od 2007 roku z pasją zgłębia najnowsze badania naukowe oraz poszerza swoją wiedzę korzystając z anglojęzycznych, płatnych bibliotek medycznych. Obecnie koncentruje się na fitofarmakologii, bada wpływ substancji roślinnych, toksykologii żywności oraz analizuje choroby przewlekłe, w tym autoimmunologiczne. Zwraca również uwagę na to, jak flora bakteryjna wpływa na zdrowie człowieka. Marek Skoczylas wierzy, że klucz do zdrowia leży w odpowiednim odżywianiu. Proces starannego wyboru żywności, eliminacji szkodliwych chemikaliów oraz oczyszczania organizmu z toksyn powinien być pierwszym krokiem w dążeniu do zdrowia. Książka skupia się na wpływie toksyn środowiskowych na rozwój chorób cywilizacyjnych. Coraz trudniej jest znaleźć chorobę, której nie wiązano by z toksynami, takimi jak konserwanty, metale ciężkie czy pestycydy, co zostało potwierdzone w licznych badaniach naukowych. Autor stawia sobie za cel nie tylko uświadamianie czytelników o obecności toksyn w żywności, ale także edukację na temat neutralizacji nieuniknionych substancji chemicznych. Toksyny zawsze były obecne w życiu ludzi, jednak natura oferuje nam sposoby ich neutralizacji. W dzisiejszych czasach, kiedy jesteśmy narażeni na znacznie większą ilość obcych substancji chemicznych, konieczne jest zwiększenie ochrony organizmu za pomocą naturalnych związków, które mogą przeciwdziałać tym chemikaliom.
