Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowo, lokalnie, naturalnie. Slow food po polsku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dla osób znużonych monotonią fast foodów i przetworzonych posiłków, odkrywanie zdrowej kuchni może stać się prawdziwym ratunkiem. Wybierając nowoczesne potrawy przygotowane z lokalnych, naturalnych składników, można odnaleźć równowagę i smak, korzystając z bogactw naszych regionów. Ideą slow food jest celebrowanie wyjątkowej, lokalnej żywności, która nie ma odpowiednika w innych zakątkach świata.
Wykorzystanie zasobów z naszych pól, lasów i ogrodów umożliwia przygotowanie domowych chlebów, aromatycznych konfitur oraz sycących zup. Produkty takie jak mleko czy jajka pochodzące od lokalnych producentów dodają nieodpartego smaku i świeżości do naszych dań. Gotowanie w towarzystwie rodziny i przyjaciół to doskonała forma relaksu, pozwalająca na chwilę wytchnienia i czerpanie radości z kulinarnych doznań oraz bliskości z bliskimi nam osobami.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dla osób znużonych monotonią fast foodów i przetworzonych posiłków, odkrywanie zdrowej kuchni może stać się prawdziwym ratunkiem. Wybierając nowoczesne potrawy przygotowane z lokalnych, naturalnych składników, można odnaleźć równowagę i smak, korzystając z bogactw naszych regionów. Ideą slow food jest celebrowanie wyjątkowej, lokalnej żywności, która nie ma odpowiednika w innych zakątkach świata.
Wykorzystanie zasobów z naszych pól, lasów i ogrodów umożliwia przygotowanie domowych chlebów, aromatycznych konfitur oraz sycących zup. Produkty takie jak mleko czy jajka pochodzące od lokalnych producentów dodają nieodpartego smaku i świeżości do naszych dań. Gotowanie w towarzystwie rodziny i przyjaciół to doskonała forma relaksu, pozwalająca na chwilę wytchnienia i czerpanie radości z kulinarnych doznań oraz bliskości z bliskimi nam osobami.
