Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zaskakujące tofu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Zaskakujące tofu" wprowadza świeży powiew na polskim rynku wydawniczym, oferując ponad 80 inspirujących przepisów, które odkrywają na nowo potencjał tofu w kuchni. Dzięki tej publikacji dowiesz się, jak przyrządzać znane i lubiane potrawy, w których główną rolę odgrywa właśnie tofu. Wspaniałe, apetyczne fotografie towarzyszące przepisom mogą skusić nawet osoby sceptycznie nastawione do tego składnika. Tofu, łatwe do przyrządzenia i korzystne dla zdrowia, stanowi jeden z najbardziej wszechstronnych produktów spożywczych na świecie. Dzięki niemu można stworzyć potrawy o niebanalnym smaku i konsystencji, a jego wszechstronne zastosowanie pozwala na zastąpienie nim twarogu, śmietany, jogurtu, sera czy jajek w wielu daniach. Jego prostota polega na tym, że wystarczy mikser i odrobina kreatywności, aby wyczarować smakowite ciastka, ciasta, kremy, musy, dipy, sosy i wiele innych specjałów.
Zapraszam do wypróbowania takich przepisów jak "Mus amaretto", "Creme brulee z tapioki i tofu" oraz "Tarta czekoladowa" – po ich skosztowaniu trudno będzie sięgnąć po coś innego. Tofu świetnie smakuje również samo, a dania takie jak "Tofu z patelni" czy "Tofu glazurowane" idealnie to udowadniają. Co więcej, większość prezentowanych w książce przepisów nie zawiera masła, jajek ani mleka zwierzęcego, co czyni je doskonałym wyborem dla wegetarian, wegan oraz osób z alergią na białko mleka czy nietolerancją laktozy. Dzięki tej książce każdy poszukiwacz kulinarnych przygód znajdzie coś dla siebie, odkrywając jednocześnie niesamowite możliwości, jakie daje tofu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Zaskakujące tofu" wprowadza świeży powiew na polskim rynku wydawniczym, oferując ponad 80 inspirujących przepisów, które odkrywają na nowo potencjał tofu w kuchni. Dzięki tej publikacji dowiesz się, jak przyrządzać znane i lubiane potrawy, w których główną rolę odgrywa właśnie tofu. Wspaniałe, apetyczne fotografie towarzyszące przepisom mogą skusić nawet osoby sceptycznie nastawione do tego składnika. Tofu, łatwe do przyrządzenia i korzystne dla zdrowia, stanowi jeden z najbardziej wszechstronnych produktów spożywczych na świecie. Dzięki niemu można stworzyć potrawy o niebanalnym smaku i konsystencji, a jego wszechstronne zastosowanie pozwala na zastąpienie nim twarogu, śmietany, jogurtu, sera czy jajek w wielu daniach. Jego prostota polega na tym, że wystarczy mikser i odrobina kreatywności, aby wyczarować smakowite ciastka, ciasta, kremy, musy, dipy, sosy i wiele innych specjałów.
Zapraszam do wypróbowania takich przepisów jak "Mus amaretto", "Creme brulee z tapioki i tofu" oraz "Tarta czekoladowa" – po ich skosztowaniu trudno będzie sięgnąć po coś innego. Tofu świetnie smakuje również samo, a dania takie jak "Tofu z patelni" czy "Tofu glazurowane" idealnie to udowadniają. Co więcej, większość prezentowanych w książce przepisów nie zawiera masła, jajek ani mleka zwierzęcego, co czyni je doskonałym wyborem dla wegetarian, wegan oraz osób z alergią na białko mleka czy nietolerancją laktozy. Dzięki tej książce każdy poszukiwacz kulinarnych przygód znajdzie coś dla siebie, odkrywając jednocześnie niesamowite możliwości, jakie daje tofu.
