Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodach kucharza oraz technika żywienia i usług gastronomicznych obejmuje treści związane z częścią 2 kwalifikacji T.6, dotyczącą sporządzania i serwisu potraw oraz napojów. Zawiera niezbędną wiedzę i umiejętności potrzebne do efektywnego korzystania z przestrzeni kuchennych, urządzeń i sprzętu do przygotowywania oraz serwowania dań. Teoria, przedstawiona w jasny i przystępny sposób, jest wzbogacona licznymi przykładami, ćwiczeniami, a także kolorowymi ilustracjami, które pokazują, jak zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodach kucharza oraz technika żywienia i usług gastronomicznych obejmuje treści związane z częścią 2 kwalifikacji T.6, dotyczącą sporządzania i serwisu potraw oraz napojów. Zawiera niezbędną wiedzę i umiejętności potrzebne do efektywnego korzystania z przestrzeni kuchennych, urządzeń i sprzętu do przygotowywania oraz serwowania dań. Teoria, przedstawiona w jasny i przystępny sposób, jest wzbogacona licznymi przykładami, ćwiczeniami, a także kolorowymi ilustracjami, które pokazują, jak zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.
