Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smak. Życie i jedzenie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Stanley Tucci, ceniony aktor i entuzjasta sztuki kulinarnej, odkrywa przed nami fascynujący, osobisty pamiętnik, w którym splata opowieści ze swojego życia zarówno w kuchni, jak i poza nią. Zanim stał się sławny dzięki rolom w filmach takich jak "Diabeł ubiera się u Prady" oraz "Igrzyska śmierci", a także dzięki popularnemu w sieci tutorialowi o tym, jak przyrządzić negroni, Tucci dorastał w amerykańskiej rodzinie z włoskimi korzeniami. To właśnie przy codziennych, rodzinnych kolacjach z młodości narodziła się jego miłość do jedzenia, co odzwierciedlił w swoich dwóch książkach kulinarnych.
W swojej najnowszej książce Stanley Tucci dzieli się historiami stojącymi za ukochanymi przepisami. Opowiada o dorastaniu w małym miasteczku w stanie Nowy Jork, pracy nad filmami poświęconymi kulinariom, takimi jak "Wielkie otwarcie" i "Julie i Julia", a także o tym, jak kuchnia stała się miejscem miłości i rodzinnych spotkań. Każdy rozdział stanowi pełną smaków podróż przez jego kulinarne doświadczenia, zarówno te udane, jak i te mniej fortunne.
Napisana z charakterystycznym dla niego, cierpkim humorem, książka Tucciego z pewnością przypadnie do gustu wszystkim, którzy
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Stanley Tucci, ceniony aktor i entuzjasta sztuki kulinarnej, odkrywa przed nami fascynujący, osobisty pamiętnik, w którym splata opowieści ze swojego życia zarówno w kuchni, jak i poza nią. Zanim stał się sławny dzięki rolom w filmach takich jak "Diabeł ubiera się u Prady" oraz "Igrzyska śmierci", a także dzięki popularnemu w sieci tutorialowi o tym, jak przyrządzić negroni, Tucci dorastał w amerykańskiej rodzinie z włoskimi korzeniami. To właśnie przy codziennych, rodzinnych kolacjach z młodości narodziła się jego miłość do jedzenia, co odzwierciedlił w swoich dwóch książkach kulinarnych.
W swojej najnowszej książce Stanley Tucci dzieli się historiami stojącymi za ukochanymi przepisami. Opowiada o dorastaniu w małym miasteczku w stanie Nowy Jork, pracy nad filmami poświęconymi kulinariom, takimi jak "Wielkie otwarcie" i "Julie i Julia", a także o tym, jak kuchnia stała się miejscem miłości i rodzinnych spotkań. Każdy rozdział stanowi pełną smaków podróż przez jego kulinarne doświadczenia, zarówno te udane, jak i te mniej fortunne.
Napisana z charakterystycznym dla niego, cierpkim humorem, książka Tucciego z pewnością przypadnie do gustu wszystkim, którzy
