Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mózg na zbożowym detoksie. Zaskakująca prawda o pszenicy, węglowodanach i cukrze - cichych zabójcach Twojego mózgu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dzisiejsze produkty zbożowe w Stanach Zjednoczonych mają wyjątkowo negatywny wpływ na zdrowie mózgu, przewyższając szkody powodowane przez udary, wypadki samochodowe czy urazy głowy. Taki wniosek prezentuje w swojej książce dr William Davis, autor znanej pozycji "Wheat Belly".
Jeszcze niedawno wielu dietetyków i lekarzy sądziło, że wszystkie rodzaje tłuszczów są szkodliwe, a gluten był wiązany jedynie z celiakią. Równocześnie, poważni naukowcy wstrzymywali się przed zalecaniem prostych zmian w stylu życia, które wspomagałyby rozwój nowych komórek mózgowych. Aktualnie, dzięki solidnym badaniom, wiemy o czynnikach przyczyniających się do degeneracji mózgu, takich jak demencja i choroba Alzheimera.
Dr Mark Hyman, autor książki "Koniec z cukrzycą i otyłością!", zachwala tę publikację jako kluczowy element troski o zdrowie mózgu. Wskazuje, że nie geny, ale głównie dieta wpływają na zdrowie naszego mózgu. Pozycja wyjaśnia, że zapalenie, które jest wspólnym mianownikiem chorób degeneracyjnych mózgu, często wynika z diety bogatej w węglowodany. Książka ujawnia, jak "zdrowe produkty pełnoziarniste" mogą szkodliwie działać na mózg, oraz dzieli się wiedzą na temat szybkiej regeneracji i ochrony układu nerwowego. Dzięki tej lekturze nie tylko poprawisz swoje samopoczucie, ale także zyskasz kontrolę nad swoim genetycznym losem, chroniąc swój potencjał intelektualny.
Dr Bernie Siegel, autor książek "Faith, Hope and Healing" oraz "The Art of Healing", określa tę lekturę jako prawdziwy skarb.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dzisiejsze produkty zbożowe w Stanach Zjednoczonych mają wyjątkowo negatywny wpływ na zdrowie mózgu, przewyższając szkody powodowane przez udary, wypadki samochodowe czy urazy głowy. Taki wniosek prezentuje w swojej książce dr William Davis, autor znanej pozycji "Wheat Belly".
Jeszcze niedawno wielu dietetyków i lekarzy sądziło, że wszystkie rodzaje tłuszczów są szkodliwe, a gluten był wiązany jedynie z celiakią. Równocześnie, poważni naukowcy wstrzymywali się przed zalecaniem prostych zmian w stylu życia, które wspomagałyby rozwój nowych komórek mózgowych. Aktualnie, dzięki solidnym badaniom, wiemy o czynnikach przyczyniających się do degeneracji mózgu, takich jak demencja i choroba Alzheimera.
Dr Mark Hyman, autor książki "Koniec z cukrzycą i otyłością!", zachwala tę publikację jako kluczowy element troski o zdrowie mózgu. Wskazuje, że nie geny, ale głównie dieta wpływają na zdrowie naszego mózgu. Pozycja wyjaśnia, że zapalenie, które jest wspólnym mianownikiem chorób degeneracyjnych mózgu, często wynika z diety bogatej w węglowodany. Książka ujawnia, jak "zdrowe produkty pełnoziarniste" mogą szkodliwie działać na mózg, oraz dzieli się wiedzą na temat szybkiej regeneracji i ochrony układu nerwowego. Dzięki tej lekturze nie tylko poprawisz swoje samopoczucie, ale także zyskasz kontrolę nad swoim genetycznym losem, chroniąc swój potencjał intelektualny.
Dr Bernie Siegel, autor książek "Faith, Hope and Healing" oraz "The Art of Healing", określa tę lekturę jako prawdziwy skarb.
