Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Miód. Akademia mądrego dziecka. Wiem, co jem!
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Miód to nie tylko słodki przysmak, ale też naturalny środek leczniczy! Warto wprowadzać dzieci w świat miodu, wyjaśniając jednocześnie, jaką istotną rolę pełnią w jego tworzeniu owady. Możemy zgłębić tajniki pszczelarskiego fachu i dowiedzieć się, co wpływa na smak, aromat i kolor miodu. Istotne jest również, aby nauczyć się, jak prawidłowo obchodzić się z miodem oraz jak wybierać ten najlepszy.
Seria edukacyjna „Wiem, co jem!” skierowana jest do dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym, oferując mnóstwo ciekawostek o jedzeniu. Książki te przybliżają dzieciom procesy wzrostu podstawowych owoców, warzyw i zbóż; pokazują, jak są zbierane i przetwarzane, a także wyjaśniają, skąd pochodzą różne produkty spożywcze i jak trafiają na sklepowe półki i nasze talerze. Wzbogacone zabawnymi ilustracjami i prostym językiem, książki te ułatwiają odbiór treści, pomagają zapoznać się z rozmaitymi produktami i zachęcają do odkrywania nowych smaków.
Książki z tej serii kształtują dobre nawyki żywieniowe, a autorzy w przystępny sposób wyjaśniają, czym są składniki odżywcze i kalorie, promując zdrowe odżywianie. W ramach serii „Wiem, co jem” ukazały się dotychczas takie tytuły jak „Chlebek”, „Czekolada”, „Pomidory”, „Banany” oraz „Makaron”.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Miód to nie tylko słodki przysmak, ale też naturalny środek leczniczy! Warto wprowadzać dzieci w świat miodu, wyjaśniając jednocześnie, jaką istotną rolę pełnią w jego tworzeniu owady. Możemy zgłębić tajniki pszczelarskiego fachu i dowiedzieć się, co wpływa na smak, aromat i kolor miodu. Istotne jest również, aby nauczyć się, jak prawidłowo obchodzić się z miodem oraz jak wybierać ten najlepszy.
Seria edukacyjna „Wiem, co jem!” skierowana jest do dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym, oferując mnóstwo ciekawostek o jedzeniu. Książki te przybliżają dzieciom procesy wzrostu podstawowych owoców, warzyw i zbóż; pokazują, jak są zbierane i przetwarzane, a także wyjaśniają, skąd pochodzą różne produkty spożywcze i jak trafiają na sklepowe półki i nasze talerze. Wzbogacone zabawnymi ilustracjami i prostym językiem, książki te ułatwiają odbiór treści, pomagają zapoznać się z rozmaitymi produktami i zachęcają do odkrywania nowych smaków.
Książki z tej serii kształtują dobre nawyki żywieniowe, a autorzy w przystępny sposób wyjaśniają, czym są składniki odżywcze i kalorie, promując zdrowe odżywianie. W ramach serii „Wiem, co jem” ukazały się dotychczas takie tytuły jak „Chlebek”, „Czekolada”, „Pomidory”, „Banany” oraz „Makaron”.
