Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Prawdziwa historia McDonald's. Wspomnienia założyciela
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
OPOWIEŚĆ O WYJĄTKOWEJ KARIERZE RAYA KROCA, TWÓRCY McDONALD'S!
Ray Kroc to jedna z tych osób, które swoją działalnością zdołały znacząco wpłynąć na codzienne życie ludzi. Przeobraził on świat restauracji szybkiej obsługi, zrewolucjonizował system franczyzowy, wprowadził jednolite szkolenia dla pracowników i innowacyjne metody reklamy, co uczyniło go jedną z czołowych postaci w historii biznesu. Kroc nie wpisywał się jednak w typowy obraz agresywnego przedsiębiorcy, za swoją przygodę z McDonald's zabrał się dopiero w wieku 52 lat, otwierając pierwszą franczyzę. W "Prawdziwej historii" odkrywamy nie tylko biznesowe dokonania Kroca, ale przede wszystkim poznajemy człowieka, który stoi za sukcesem globalnego lidera w branży fast food.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
OPOWIEŚĆ O WYJĄTKOWEJ KARIERZE RAYA KROCA, TWÓRCY McDONALD'S!
Ray Kroc to jedna z tych osób, które swoją działalnością zdołały znacząco wpłynąć na codzienne życie ludzi. Przeobraził on świat restauracji szybkiej obsługi, zrewolucjonizował system franczyzowy, wprowadził jednolite szkolenia dla pracowników i innowacyjne metody reklamy, co uczyniło go jedną z czołowych postaci w historii biznesu. Kroc nie wpisywał się jednak w typowy obraz agresywnego przedsiębiorcy, za swoją przygodę z McDonald's zabrał się dopiero w wieku 52 lat, otwierając pierwszą franczyzę. W "Prawdziwej historii" odkrywamy nie tylko biznesowe dokonania Kroca, ale przede wszystkim poznajemy człowieka, który stoi za sukcesem globalnego lidera w branży fast food.
