Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Grzyby leśne skarby na naszym stole
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podział światopoglądowy dotyczący grzybów dzieli ludzi na dwie kategorie: miłośników i sceptyków. Miłośnicy, często nazywani mikrofilami lub grzybofilami, to osoby z pasją zbierające i konsumujące grzyby. Natomiast sceptycy, znani jako mikrofobi lub grzybofobi, podchodzą do grzybów z rezerwą i nieufnością. Współczesna kuchnia "fusion" nieco zniwelowała te różnice, ale wciąż wyraźnie możemy zauważyć ten podział, głównie w kulinarnych kontekstach. Nasza książka jest stworzona z myślą o tych, którzy z zamiłowaniem przyłączają się do grona grzybożerców.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podział światopoglądowy dotyczący grzybów dzieli ludzi na dwie kategorie: miłośników i sceptyków. Miłośnicy, często nazywani mikrofilami lub grzybofilami, to osoby z pasją zbierające i konsumujące grzyby. Natomiast sceptycy, znani jako mikrofobi lub grzybofobi, podchodzą do grzybów z rezerwą i nieufnością. Współczesna kuchnia "fusion" nieco zniwelowała te różnice, ale wciąż wyraźnie możemy zauważyć ten podział, głównie w kulinarnych kontekstach. Nasza książka jest stworzona z myślą o tych, którzy z zamiłowaniem przyłączają się do grona grzybożerców.
