Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowe przetwory. Dżemy, galaretki, marmolady
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie dodatkiem do kanapek. Nasze upodobania kulinarne zmieniają się z biegiem lat, a dżemy coraz częściej zaskakują nas niezwykłymi aromatami korzennymi czy pikantnym połączeniem chili i octu. Te smakowe urozmaicenia sprawiają, że potrafią one w mistrzowski sposób wzbogacić smak serów, mięs i deserów. Jednocześnie ich przygotowanie jest stosunkowo proste i szybkie, co czyni je idealnym wyborem na każdą okazję. Niezależnie od tego, czy preferujemy smaki słodkie, pikantne, czy subtelne, dżemy zawsze potrafią nas zachwycić.
Książka oferuje:
1. Bogaty zbiór przepisów na smakowite i zdrowe dżemy, galaretki oraz marmolady, które możemy sami przyrządzić.
2. Wskazówki ekspertów kulinarnych dotyczące wykorzystania domowych przetworów w kuchni.
3. Przepisy na niebanalne dania obiadowe, drinki i desery wzbogacone dodatkiem dżemów i galaretek.
4. Propozycje nietypowych składników do dżemów, takich jak alkohol, orzechy, czekolada czy egzotyczne przyprawy, które nadadzą im wyjątkowego charakteru.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie dodatkiem do kanapek. Nasze upodobania kulinarne zmieniają się z biegiem lat, a dżemy coraz częściej zaskakują nas niezwykłymi aromatami korzennymi czy pikantnym połączeniem chili i octu. Te smakowe urozmaicenia sprawiają, że potrafią one w mistrzowski sposób wzbogacić smak serów, mięs i deserów. Jednocześnie ich przygotowanie jest stosunkowo proste i szybkie, co czyni je idealnym wyborem na każdą okazję. Niezależnie od tego, czy preferujemy smaki słodkie, pikantne, czy subtelne, dżemy zawsze potrafią nas zachwycić.
Książka oferuje:
1. Bogaty zbiór przepisów na smakowite i zdrowe dżemy, galaretki oraz marmolady, które możemy sami przyrządzić.
2. Wskazówki ekspertów kulinarnych dotyczące wykorzystania domowych przetworów w kuchni.
3. Przepisy na niebanalne dania obiadowe, drinki i desery wzbogacone dodatkiem dżemów i galaretek.
4. Propozycje nietypowych składników do dżemów, takich jak alkohol, orzechy, czekolada czy egzotyczne przyprawy, które nadadzą im wyjątkowego charakteru.
