Książka - Fanklub bułeczek z rozmarynem, czyli ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Fanklub bułeczek z rozmarynem, czyli ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem

Fanklub bułeczek z rozmarynem, czyli ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Kontynuacja książki "Słodkie pieczone kasztany, czyli toskańskie opowieści ze smakiem" przenosi czytelników w świat codziennego życia młodej Polki, która przeprowadziła się do malowniczego regionu Włoch. Po zawarciu związku małżeńskiego zamieszkała w urokliwym miasteczku Pistoia, gdzie oprócz pracy i wychowywania dziecka, wciągnęła się w życie lokalnej społeczności. Aleksandra Seghi z pasją dzieli się z czytelnikami fascynującymi wspomnieniami z Toskanii, opisując różnorodne święta i lokalne targi, w których brała udział. Każda historia jest wzbogacona przepisem na włoskie danie, urozmaiconym apetycznymi fotografiami. W książce można również znaleźć wiele zdjęć ukazujących piękno Toskanii.

Aleksandra Seghi, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego z wykształceniem filologicznym, mieszka we Włoszech już od siedemnastu lat. Pracując w Radio Diffusione Pistoia, przekazuje Polakom najnowsze wiadomości. Jest autorką wielu książek, w tym "Smaki Toskanii", "Zielona Toskania" oraz "Domowa kuchnia włoska". Regularnie publikuje również na stronach i blogach takich jak aleksandraseghi.com czy turystawtoskanii.blogspot.com. Pisze dla magazynu La Rivista i dla portali Cooklet oraz BosaMama.pl. Jej życie wypełnia nie tylko gotowanie, które przekształciła w prowadzenie kursów kulinarnych, ale także tworzenie unikalnej biżuterii z drewna. Na co dzień, poświęca się także swojej córce Julii.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Kontynuacja książki "Słodkie pieczone kasztany, czyli toskańskie opowieści ze smakiem" przenosi czytelników w świat codziennego życia młodej Polki, która przeprowadziła się do malowniczego regionu Włoch. Po zawarciu związku małżeńskiego zamieszkała w urokliwym miasteczku Pistoia, gdzie oprócz pracy i wychowywania dziecka, wciągnęła się w życie lokalnej społeczności. Aleksandra Seghi z pasją dzieli się z czytelnikami fascynującymi wspomnieniami z Toskanii, opisując różnorodne święta i lokalne targi, w których brała udział. Każda historia jest wzbogacona przepisem na włoskie danie, urozmaiconym apetycznymi fotografiami. W książce można również znaleźć wiele zdjęć ukazujących piękno Toskanii.

Aleksandra Seghi, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego z wykształceniem filologicznym, mieszka we Włoszech już od siedemnastu lat. Pracując w Radio Diffusione Pistoia, przekazuje Polakom najnowsze wiadomości. Jest autorką wielu książek, w tym "Smaki Toskanii", "Zielona Toskania" oraz "Domowa kuchnia włoska". Regularnie publikuje również na stronach i blogach takich jak aleksandraseghi.com czy turystawtoskanii.blogspot.com. Pisze dla magazynu La Rivista i dla portali Cooklet oraz BosaMama.pl. Jej życie wypełnia nie tylko gotowanie, które przekształciła w prowadzenie kursów kulinarnych, ale także tworzenie unikalnej biżuterii z drewna. Na co dzień, poświęca się także swojej córce Julii.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 240
Rok wydania: 2015
Rozmiar: 160 × 215 mm
ID: 9788379438914
Wydawnictwo:

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info