Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Fanklub bułeczek z rozmarynem, czyli ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kontynuacja książki "Słodkie pieczone kasztany, czyli toskańskie opowieści ze smakiem" przenosi czytelników w świat codziennego życia młodej Polki, która przeprowadziła się do malowniczego regionu Włoch. Po zawarciu związku małżeńskiego zamieszkała w urokliwym miasteczku Pistoia, gdzie oprócz pracy i wychowywania dziecka, wciągnęła się w życie lokalnej społeczności. Aleksandra Seghi z pasją dzieli się z czytelnikami fascynującymi wspomnieniami z Toskanii, opisując różnorodne święta i lokalne targi, w których brała udział. Każda historia jest wzbogacona przepisem na włoskie danie, urozmaiconym apetycznymi fotografiami. W książce można również znaleźć wiele zdjęć ukazujących piękno Toskanii.
Aleksandra Seghi, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego z wykształceniem filologicznym, mieszka we Włoszech już od siedemnastu lat. Pracując w Radio Diffusione Pistoia, przekazuje Polakom najnowsze wiadomości. Jest autorką wielu książek, w tym "Smaki Toskanii", "Zielona Toskania" oraz "Domowa kuchnia włoska". Regularnie publikuje również na stronach i blogach takich jak aleksandraseghi.com czy turystawtoskanii.blogspot.com. Pisze dla magazynu La Rivista i dla portali Cooklet oraz BosaMama.pl. Jej życie wypełnia nie tylko gotowanie, które przekształciła w prowadzenie kursów kulinarnych, ale także tworzenie unikalnej biżuterii z drewna. Na co dzień, poświęca się także swojej córce Julii.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kontynuacja książki "Słodkie pieczone kasztany, czyli toskańskie opowieści ze smakiem" przenosi czytelników w świat codziennego życia młodej Polki, która przeprowadziła się do malowniczego regionu Włoch. Po zawarciu związku małżeńskiego zamieszkała w urokliwym miasteczku Pistoia, gdzie oprócz pracy i wychowywania dziecka, wciągnęła się w życie lokalnej społeczności. Aleksandra Seghi z pasją dzieli się z czytelnikami fascynującymi wspomnieniami z Toskanii, opisując różnorodne święta i lokalne targi, w których brała udział. Każda historia jest wzbogacona przepisem na włoskie danie, urozmaiconym apetycznymi fotografiami. W książce można również znaleźć wiele zdjęć ukazujących piękno Toskanii.
Aleksandra Seghi, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego z wykształceniem filologicznym, mieszka we Włoszech już od siedemnastu lat. Pracując w Radio Diffusione Pistoia, przekazuje Polakom najnowsze wiadomości. Jest autorką wielu książek, w tym "Smaki Toskanii", "Zielona Toskania" oraz "Domowa kuchnia włoska". Regularnie publikuje również na stronach i blogach takich jak aleksandraseghi.com czy turystawtoskanii.blogspot.com. Pisze dla magazynu La Rivista i dla portali Cooklet oraz BosaMama.pl. Jej życie wypełnia nie tylko gotowanie, które przekształciła w prowadzenie kursów kulinarnych, ale także tworzenie unikalnej biżuterii z drewna. Na co dzień, poświęca się także swojej córce Julii.
