Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dzieci gotują. Proste roślinne przepisy z 4 stron świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Oto zredagowany opis książki:
Poznaj supermoce, jakie kryją się w owocach i warzywach! Według zaleceń opartych na badaniach naukowych Instytutu Żywności i Żywienia, warzywa i owoce stanowią kluczowy element zróżnicowanej diety. Ta książka jest idealnym przewodnikiem, by zaprosić dziecko do wspólnego gotowania i eksperymentowania w kuchni. Dzięki niej uda się odkryć niezwykły świat smaków, sięgając dalej niż tradycyjny groszek z marchewką, szpinak czy jabłko. Proste instrukcje i czytelne ilustracje pomogą dziecku zebrać składniki, a następnie stworzyć i podać smaczne danie, korzystając z twojej pomocy przy gotowaniu, pieczeniu czy mieszaniu. To doskonały sposób na naukę samodzielności, zaangażowanie w prace domowe oraz utrwalanie zdrowych nawyków żywieniowych. Książka zachęca do planowania i realizacji działań krok po kroku, co pomaga osiągać małe i większe cele. Autorką tej inspirującej książki jest Ida Kulawik, ekspertka w dziedzinie kuchni roślinnej, która prowadzi popularny blog i profil Veganbanda.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Oto zredagowany opis książki:
Poznaj supermoce, jakie kryją się w owocach i warzywach! Według zaleceń opartych na badaniach naukowych Instytutu Żywności i Żywienia, warzywa i owoce stanowią kluczowy element zróżnicowanej diety. Ta książka jest idealnym przewodnikiem, by zaprosić dziecko do wspólnego gotowania i eksperymentowania w kuchni. Dzięki niej uda się odkryć niezwykły świat smaków, sięgając dalej niż tradycyjny groszek z marchewką, szpinak czy jabłko. Proste instrukcje i czytelne ilustracje pomogą dziecku zebrać składniki, a następnie stworzyć i podać smaczne danie, korzystając z twojej pomocy przy gotowaniu, pieczeniu czy mieszaniu. To doskonały sposób na naukę samodzielności, zaangażowanie w prace domowe oraz utrwalanie zdrowych nawyków żywieniowych. Książka zachęca do planowania i realizacji działań krok po kroku, co pomaga osiągać małe i większe cele. Autorką tej inspirującej książki jest Ida Kulawik, ekspertka w dziedzinie kuchni roślinnej, która prowadzi popularny blog i profil Veganbanda.
