Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Co smakuje latem
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Co smakuje latem" autorstwa Jadwigi Brzozowskiej to prawdziwe źródło inspiracji dla tych, którzy chcą czerpać z bogactwa letnich składników w kuchni. W tym zbiorze znajduje się 101 sprawdzonych przepisów, które zachwycą różnorodnością smaków i form, dostosowanych do ciepłych dni tej pory roku. Publikacja oferuje pomysły na unikalne dania z pomidorów, takich jak apetyczne pomidorowe placki czy pomidory po prowansalsku. Nie brakuje również inspiracji na potrawy z innych sezonowych warzyw - faszerowane bakłażany oraz sałatka z bobu z rukolą z pewnością urozmaicą letnie menu. W gorące dni nieocenione będą przepisy na orzeźwiające napoje i chłodniki, a letnie desery i wypieki z owocami, w tym panna cotta z frużeliną z owoców leśnych czy sernik z wiśniami, z pewnością zadowolą każdego łasucha. Dodatkowo, książka zawiera przepisy na różnorodne dania z grilla, idealne na spotkania na świeżym powietrzu. Ta pięknie wydana książka, w twardej oprawie i formacie 16,5x24,0cm, liczy 112 stron, co czyni ją nie tylko praktycznym przewodnikiem kulinarnym, ale także estetycznym dodatkiem na półce z książkami. Mimo że tytuł nie jest obecnie dostępny, a jego nakład się wyczerpał, pozostaje pozycją niezastąpioną w domowej biblioteczce każdego miłośnika letnich smaków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Co smakuje latem" autorstwa Jadwigi Brzozowskiej to prawdziwe źródło inspiracji dla tych, którzy chcą czerpać z bogactwa letnich składników w kuchni. W tym zbiorze znajduje się 101 sprawdzonych przepisów, które zachwycą różnorodnością smaków i form, dostosowanych do ciepłych dni tej pory roku. Publikacja oferuje pomysły na unikalne dania z pomidorów, takich jak apetyczne pomidorowe placki czy pomidory po prowansalsku. Nie brakuje również inspiracji na potrawy z innych sezonowych warzyw - faszerowane bakłażany oraz sałatka z bobu z rukolą z pewnością urozmaicą letnie menu. W gorące dni nieocenione będą przepisy na orzeźwiające napoje i chłodniki, a letnie desery i wypieki z owocami, w tym panna cotta z frużeliną z owoców leśnych czy sernik z wiśniami, z pewnością zadowolą każdego łasucha. Dodatkowo, książka zawiera przepisy na różnorodne dania z grilla, idealne na spotkania na świeżym powietrzu. Ta pięknie wydana książka, w twardej oprawie i formacie 16,5x24,0cm, liczy 112 stron, co czyni ją nie tylko praktycznym przewodnikiem kulinarnym, ale także estetycznym dodatkiem na półce z książkami. Mimo że tytuł nie jest obecnie dostępny, a jego nakład się wyczerpał, pozostaje pozycją niezastąpioną w domowej biblioteczce każdego miłośnika letnich smaków.
