Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Superpokarmy roślinne. Jak stosować w kuchni znane i egzotyczne rośliny o najlepszych właściwościach zdrowotnych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Spożywanie najbardziej wartościowych pokarmów może zapewnić ci doskonałe zdrowie! Choć każdy wie, że owoce i warzywa są kluczowymi elementami zdrowej diety, to szczególne miejsce wśród nich zajmują superpokarmy pochodzenia roślinnego. Są one cenione od wieków przez różne starożytne kultury za swoje niebywałe właściwości lecznicze i energetyzujące. Superpokarmy odznaczają się najwyższą gęstością odżywczą na świecie. Książka "Superpokarmy roślinne" wprowadza w tajniki 50 najważniejszych superpokarmów, ujawniając ich wyjątkowe walory oraz praktyczne porady, jak włączyć je do codziennej diety.
Ten poradnik dostarcza szczegółowych informacji o uznanych superroślinach, takich jak żurawina, len czy granat, ale również o produktach, które dopiero zdobywają popularność, jak nasiona chia, noni czy yacon. W książce zawarto 50 przepisów bogatych w składniki odżywcze, które ułatwiają wprowadzenie tych superproduktów do codziennego menu. Możesz na przykład spróbować lodów lawendowych z jagodami, pikantnego mleka dyniowego, grzybów cremini nadziewanych pesto z orzechów włoskich i pietruszki, zupy ze szpinaku i orzechów nerkowca, sałatki ze szpinaku i truskawek z sosem z camu camu, czy pilawu z ryżu i granatu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Spożywanie najbardziej wartościowych pokarmów może zapewnić ci doskonałe zdrowie! Choć każdy wie, że owoce i warzywa są kluczowymi elementami zdrowej diety, to szczególne miejsce wśród nich zajmują superpokarmy pochodzenia roślinnego. Są one cenione od wieków przez różne starożytne kultury za swoje niebywałe właściwości lecznicze i energetyzujące. Superpokarmy odznaczają się najwyższą gęstością odżywczą na świecie. Książka "Superpokarmy roślinne" wprowadza w tajniki 50 najważniejszych superpokarmów, ujawniając ich wyjątkowe walory oraz praktyczne porady, jak włączyć je do codziennej diety.
Ten poradnik dostarcza szczegółowych informacji o uznanych superroślinach, takich jak żurawina, len czy granat, ale również o produktach, które dopiero zdobywają popularność, jak nasiona chia, noni czy yacon. W książce zawarto 50 przepisów bogatych w składniki odżywcze, które ułatwiają wprowadzenie tych superproduktów do codziennego menu. Możesz na przykład spróbować lodów lawendowych z jagodami, pikantnego mleka dyniowego, grzybów cremini nadziewanych pesto z orzechów włoskich i pietruszki, zupy ze szpinaku i orzechów nerkowca, sałatki ze szpinaku i truskawek z sosem z camu camu, czy pilawu z ryżu i granatu.
