Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Do grobowej deski
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W latach osiemdziesiątych Magda Roztocka zamieszkiwała małą miejscowość na Mazurach, pełna marzeń o własnej restauracji. Pod okiem doświadczonej szefowej kuchni zgłębiała tajniki kulinarnego rzemiosła, starannie planując swoją przyszłość. Czy plany osiemnastoletniej dziewczyny mogły się ziścić w obliczu burzliwych przemian lat dziewięćdziesiątych w Polsce? Trzy dekady później jej córka, Marianka, staje przed swoimi pierwszymi ważnymi wyborami życiowymi. Rodzi się pytanie: czy miłość i przyzwoitość mają tylko jedno oblicze, a śmierć postrzega wszystko jako równe? Czy tolerancja manifestuje się tylko z kubkiem dyniowej latte, czy może również w smaku kugla podczas szabasowej piątki? A co z przyjaźnią i miłością, które mają trwać do końca życia?
To trzecia i zarazem ostatnia odsłona komedii funeralnej, która zagląda za kulisy niecodziennego konsorcjum — domu pogrzebowego, kwiaciarni i firmy cateringowej. Przygotujcie się na niecodzienny widok od kuchni w domu pogrzebowym — szef kuchni serdecznie poleca!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W latach osiemdziesiątych Magda Roztocka zamieszkiwała małą miejscowość na Mazurach, pełna marzeń o własnej restauracji. Pod okiem doświadczonej szefowej kuchni zgłębiała tajniki kulinarnego rzemiosła, starannie planując swoją przyszłość. Czy plany osiemnastoletniej dziewczyny mogły się ziścić w obliczu burzliwych przemian lat dziewięćdziesiątych w Polsce? Trzy dekady później jej córka, Marianka, staje przed swoimi pierwszymi ważnymi wyborami życiowymi. Rodzi się pytanie: czy miłość i przyzwoitość mają tylko jedno oblicze, a śmierć postrzega wszystko jako równe? Czy tolerancja manifestuje się tylko z kubkiem dyniowej latte, czy może również w smaku kugla podczas szabasowej piątki? A co z przyjaźnią i miłością, które mają trwać do końca życia?
To trzecia i zarazem ostatnia odsłona komedii funeralnej, która zagląda za kulisy niecodziennego konsorcjum — domu pogrzebowego, kwiaciarni i firmy cateringowej. Przygotujcie się na niecodzienny widok od kuchni w domu pogrzebowym — szef kuchni serdecznie poleca!
