Skupszop.pl to portal, dzięki któremu możesz sprzedać
online wszystkie swoje przeczytane i używane książki.

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Ma on również poszerzyć kompetencje zawodowe osób odpowiedzialnych za planowanie i organizację żywienia w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego.
Pozycja bogata jest w treści dotyczące aktualnej wiedzy o składzie i wartości odżywczej żywności oraz racjonalnym odżywianiu.

Charakteryzuje również zagrożenia zdrowotne, jakie niesie ze sobą niezbilansowana dieta współczesnego człowieka. Pogłębia edukację żywieniową, zachęca do zdrowego stylu życia. Przyszłych żywieniowców zaś uwrażliwia na odpowiedzialność za zdrowie konsumentów.
W podręczniku zaprezentowano, jak planować jadłospisy zgodnie z zasadami zdrowego żywienia oraz zaleceniami aktualnych norm żywieniowych. Uczy organizacji żywienia, jej planowania, rozliczania i oceny.

Pokaż cały opis Ukryj opis

Cena rynkowa: 26,00 zł

Wybierz stan zużycia Więcej o skali
22,89 zł nowa

Taniej o3,11 zł

  • nowa książka

Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy

jak nowaniedostępna
dobryniedostępna
widoczne ślady używanianiedostępna

Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Ma on również poszerzyć kompetencje zawodowe osób odpowiedzialnych za planowanie i organizację żywienia w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego.
Pozycja bogata jest w treści dotyczące aktualnej wiedzy o składzie i wartości odżywczej żywności oraz racjonalnym odżywianiu.

Charakteryzuje również zagrożenia zdrowotne, jakie niesie ze sobą niezbilansowana dieta współczesnego człowieka. Pogłębia edukację żywieniową, zachęca do zdrowego stylu życia. Przyszłych żywieniowców zaś uwrażliwia na odpowiedzialność za zdrowie konsumentów.
W podręczniku zaprezentowano, jak planować jadłospisy zgodnie z zasadami zdrowego żywienia oraz zaleceniami aktualnych norm żywieniowych. Uczy organizacji żywienia, jej planowania, rozliczania i oceny.

Pokaż cały opis Ukryj opis

Rok wydania

2018

Ilość stron

270

Okładka

broszurowa

Rozmiar

16,5x23,5 cm

ISBN

9788389184825

Polecane produkty

Recenzje użytkowników

Brak
recenzji

Dodaj swoją recenzję jako pierwszą!

Dodaj recenzje i odbierz rabat

z

Twoja ocena:

Dodaj opinie i odbierz rabat

Dowiedz się wiecej

Nowości

Opinie naszych klientów

Szybka wysyłka, świetny kontakt i towar w idealnym stanie☺ Gorąco polecam sklep Skupszop!
opineoBanner
Magda
ZOBACZ WSZYSTKIE

NAPISALI O NAS:

O SKUPSZOP.PL

Masz pytania?
Zadzwoń: +48 792 670 709
Napisz: [email protected]

APLIKACJA MOBILNA

Pobierz aplikację i sprawdź cenę swojej książki skanując
kod kreskowy telefonem.

SPOSOBY PŁATNOŚCI

ODBIÓR I WYSYŁKA