InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Zielone Boże Narodzenie" zawiera przepisy z pysznym wegetariańskim jedzeniem, które nadaje się zarówno na stół wigilijny, jak i podczas spotkań towarzyskich przy kawie. Autorka przedstawia możliwości wykorzystania warzyw i owoców do przyrządzenia zdrowych potraw, przekąsek, i słodkości. Jeśli chcesz skosztować i posmakować Bożego Narodzenia na nowo, to ta książka jest dla Ciebie.
Autorka przełamuje stereotypy oraz udowadnia, iż czas Bożego Narodzenia może się obyć bez mięsa. "Zielone Boże Narodzenie" to zarówno przepisy tradycyjnych potraw, ale też nowych zmienionych lub odświeżonych przepisów kulinarnych, które mają na myśli przywołanie smaków i zapachów Bożego Narodzenia. W książce znajduje się rozdział o wypiekach i łakociach, bez których nie można wyobrazić sobie świątecznego czasu. Na przykład takich jak daktylowe praliny, chleb z orzechami i cynamonem czy marynowana na słodko cukinia. Swoje miejsce w książce mają również przepisy na napoje, a także możliwość przygotowania potraw z resztek, które zostały po świątecznych dniach.
Książka napisana w ciekawy sposób, a do tego z nutą odświeżenia i spojrzenia na świąteczny stół i potrawy w bardziej nowoczesny sposób. Autorka do swoich przepisów wykorzystała wszystkie produkty, które są ogólnie dostępne dla każdego zarówno świeże warzywa i owoce, mrożone owoce, czy też grzyby, wszystko to, co jest pochodzenia roślinnego. Książka napisana w prosty i przystępny sposób dla każdego, nawet największego amatora w kuchni.
Karoline Jönsson jest pisarką i autorką przepisów kulinarnych, która promuje na szeroką skalę wegetarianizm. Najchętniej sięga po produkty, które można samemu wyhodować w ogrodzie. Promuje zdrową i kolorową kuchnię, a do tego suto zastawione stoły świąteczne, w nieco innym niż klasyczne wydanie. Wszystkie przepisy są ze składników pochodzenia roślinnego. Karoline Jönsson prowadzi również swojego bloga "det goda gröna" na temat zdrowego życia i jedzenia. Jej inny bestseller to "Zielona spiżarnia. Jedzenie z mojego ogrodu".
Cena rynkowa: 49.90 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Zielone Boże Narodzenie" zawiera przepisy z pysznym wegetariańskim jedzeniem, które nadaje się zarówno na stół wigilijny, jak i podczas spotkań towarzyskich przy kawie. Autorka przedstawia możliwości wykorzystania warzyw i owoców do przyrządzenia zdrowych potraw, przekąsek, i słodkości. Jeśli chcesz skosztować i posmakować Bożego Narodzenia na nowo, to ta książka jest dla Ciebie.
Autorka przełamuje stereotypy oraz udowadnia, iż czas Bożego Narodzenia może się obyć bez mięsa. "Zielone Boże Narodzenie" to zarówno przepisy tradycyjnych potraw, ale też nowych zmienionych lub odświeżonych przepisów kulinarnych, które mają na myśli przywołanie smaków i zapachów Bożego Narodzenia. W książce znajduje się rozdział o wypiekach i łakociach, bez których nie można wyobrazić sobie świątecznego czasu. Na przykład takich jak daktylowe praliny, chleb z orzechami i cynamonem czy marynowana na słodko cukinia. Swoje miejsce w książce mają również przepisy na napoje, a także możliwość przygotowania potraw z resztek, które zostały po świątecznych dniach.
Książka napisana w ciekawy sposób, a do tego z nutą odświeżenia i spojrzenia na świąteczny stół i potrawy w bardziej nowoczesny sposób. Autorka do swoich przepisów wykorzystała wszystkie produkty, które są ogólnie dostępne dla każdego zarówno świeże warzywa i owoce, mrożone owoce, czy też grzyby, wszystko to, co jest pochodzenia roślinnego. Książka napisana w prosty i przystępny sposób dla każdego, nawet największego amatora w kuchni.
Karoline Jönsson jest pisarką i autorką przepisów kulinarnych, która promuje na szeroką skalę wegetarianizm. Najchętniej sięga po produkty, które można samemu wyhodować w ogrodzie. Promuje zdrową i kolorową kuchnię, a do tego suto zastawione stoły świąteczne, w nieco innym niż klasyczne wydanie. Wszystkie przepisy są ze składników pochodzenia roślinnego. Karoline Jönsson prowadzi również swojego bloga "det goda gröna" na temat zdrowego życia i jedzenia. Jej inny bestseller to "Zielona spiżarnia. Jedzenie z mojego ogrodu".