InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
CZY ZAJADASZ EMOCJE? Stoisz przed lodówką, choć wcale nie jesteś głodna? Próbujesz zagłuszyć stres, złość, zmęczenie albo frustrację za pomocą smacznego batonu czekoladowego bądź pysznych frytek? Być może jest to oznaką „zajadania” emocji. Co by się stało, gdybyś się odważyła z nimi skonfrontować, zamiast próbować je zagłuszyć kolejną przekąską? Ta książka jest kluczem do zrozumienia, dlaczego kwestia jedzenia może być czasami tak skomplikowana. To praktyczny przewodnik, który wyjaśnia związek między stanem uczuciowym a jedzeniem. Jeśli radzisz sobie z większością spraw, ale nie potrafisz sobie odmówić nadmiaru smakołyków, to ta książka jest dla ciebie. Autorka tłumaczy w niej relacje między uczuciami a jedzeniem i proponuje alternatywne zajęcia, które powstrzymają cię przed niepotrzebnym podjadaniem. Jest przekonana, że możesz wykorzystać w życiu pełnię swoich możliwości, bez pocieszania się zajadaniem, podjadaniem, przejadaniem. Maggan Hägglund to szwedzka dziennikarka i pisarka. Ma już na koncie trzy poradniki skierowane do kobiet. Jej książki cieszą się w Skandynawii dużą popularnością.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
CZY ZAJADASZ EMOCJE? Stoisz przed lodówką, choć wcale nie jesteś głodna? Próbujesz zagłuszyć stres, złość, zmęczenie albo frustrację za pomocą smacznego batonu czekoladowego bądź pysznych frytek? Być może jest to oznaką „zajadania” emocji. Co by się stało, gdybyś się odważyła z nimi skonfrontować, zamiast próbować je zagłuszyć kolejną przekąską? Ta książka jest kluczem do zrozumienia, dlaczego kwestia jedzenia może być czasami tak skomplikowana. To praktyczny przewodnik, który wyjaśnia związek między stanem uczuciowym a jedzeniem. Jeśli radzisz sobie z większością spraw, ale nie potrafisz sobie odmówić nadmiaru smakołyków, to ta książka jest dla ciebie. Autorka tłumaczy w niej relacje między uczuciami a jedzeniem i proponuje alternatywne zajęcia, które powstrzymają cię przed niepotrzebnym podjadaniem. Jest przekonana, że możesz wykorzystać w życiu pełnię swoich możliwości, bez pocieszania się zajadaniem, podjadaniem, przejadaniem. Maggan Hägglund to szwedzka dziennikarka i pisarka. Ma już na koncie trzy poradniki skierowane do kobiet. Jej książki cieszą się w Skandynawii dużą popularnością.