InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kuchnia w każdym domu to wyjątkowe laboratorium, w którym dzieci w wieku od 2 do 12 lat pod naszym pełnym miłości przewodnictwem mogą poznawać świat jedzenia i badać go wszystkimi zmysłami.
Wspólne gotowanie z dziećmi to nie tylko dobra zabawa i ciekawy sposób na spędzanie wolnego czasu. To przede wszystkim działanie o dużym znaczeniu wychowawczym i emocjonalnym. Przebywając w kuchni razem z dziećmi rodzice zyskują możliwość poznawania, obserwowania oraz odkrywania nowych aspektów osobowości własnych dzieci. Dzieci natomiast - uczestnicząc w przygotowywaniu posiłków - uczą się, eksperymentują, doświadczają, a przez co nabierają prawidłowych przyzwyczajeń w zakresie żywienia, sposobu zachowania przy stole oraz zasad bezpieczeństwa.
Poradnik dla rodziców w którym znajdziemy:
- opis przyborów kuchennych dostosowanych do dziecięcych rączek
- wskazówki jak zadbać o pozytywną atmosferę przy stole
- zestaw specjalnie opracowanych przepisów kulinarnych
- opis błędów jakich rodzice nie powinni popełniać
- elementarz dobrych manier
- zasady higieny i bezpieczeństwa w kuchni
- wskazówki jak zapobiegać wypadkom kuchennym
- informacje pomocne w rozwiązywaniu konfliktów
Kolorowe zdjęcia i ilustracje
Bratni Zew 2010, ISBN 978-83-7485-124-4, 170x245, 128 s., oprawa twarda
W kuchni z mamą i tatą. Jak nauczyć dzieci bezpieczeństwa, dobrych manier i zdrowego odżywiania Buglioni Federica
Cena rynkowa: 42.30 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kuchnia w każdym domu to wyjątkowe laboratorium, w którym dzieci w wieku od 2 do 12 lat pod naszym pełnym miłości przewodnictwem mogą poznawać świat jedzenia i badać go wszystkimi zmysłami.
Wspólne gotowanie z dziećmi to nie tylko dobra zabawa i ciekawy sposób na spędzanie wolnego czasu. To przede wszystkim działanie o dużym znaczeniu wychowawczym i emocjonalnym. Przebywając w kuchni razem z dziećmi rodzice zyskują możliwość poznawania, obserwowania oraz odkrywania nowych aspektów osobowości własnych dzieci. Dzieci natomiast - uczestnicząc w przygotowywaniu posiłków - uczą się, eksperymentują, doświadczają, a przez co nabierają prawidłowych przyzwyczajeń w zakresie żywienia, sposobu zachowania przy stole oraz zasad bezpieczeństwa.
Poradnik dla rodziców w którym znajdziemy:
- opis przyborów kuchennych dostosowanych do dziecięcych rączek
- wskazówki jak zadbać o pozytywną atmosferę przy stole
- zestaw specjalnie opracowanych przepisów kulinarnych
- opis błędów jakich rodzice nie powinni popełniać
- elementarz dobrych manier
- zasady higieny i bezpieczeństwa w kuchni
- wskazówki jak zapobiegać wypadkom kuchennym
- informacje pomocne w rozwiązywaniu konfliktów
Kolorowe zdjęcia i ilustracje
Bratni Zew 2010, ISBN 978-83-7485-124-4, 170x245, 128 s., oprawa twarda
W kuchni z mamą i tatą. Jak nauczyć dzieci bezpieczeństwa, dobrych manier i zdrowego odżywiania Buglioni Federica