InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj zdrowy i radosny związek z jedzeniem
Przedmowa: Jon Kabat-Zinn
Jeśli całym sercem oddasz się opisanym w tej książce praktykom,będziesz wdzięczny sobie i doktor Bays za odzyskanie przyjemnościpłynących z jedzenia w uspokojeniu i radości.Jon Kabat-Zinn
Mindfulness (uważność) nie jest modą, choć tak o niej głośno naświecie. Nie jest religią, choć daje nadzieję. Nie jest filozofią, choćpokazuje drogę świadomego i spokojnego życia.
O mindfulness w ostatnich latach jest coraz głośniej. O uważnościpisze i czyta cały świat, a miliony ją praktykują. „Times” poświęciłjej okładkę z tytułem „Rewolucja mindfulness”. Brytyjski Nati onalInsti tute of Health rekomenduje ją w leczeniu i walce ze stresem.Trenują ją światowi przywódcy w Davos i dzieci w szkołach. Uważnośćto ratunek dla pędzącego obok nas życia.
Na podstawie najnowszych badań i własnej praktyki Jan Chozen Bayspokazuje, jak uważność może zmienić nasz stosunek do jedzenia,jego rolę w naszym życiu oraz pomóc rozwiązać wiele problemów,związanych nie tylko z jedzeniem.
Uważność w jedzeniu to sztuka pełnego skupienia na procesie jedzenia:na smakach, zapachach, myślach i uczuciach, które budząsię podczas posiłku i są z nim związane. Dzięki uważności można (nanowo) odkryć, że jedzenie to nie tylko odżywianie organizmu, aletakże wielka przyjemność i satysfakcja.
Niezależnie od tego, czy masz nadwagę, cierpisz na zaburzenia układupokarmowego czy chcesz po prostu czerpać więcej radości z życia,ta książka ci pomoże.
Dowiesz się jak:
• słuchać mądrości swojego ciała, by wiedzieć, co, kiedy i jak dużojeść
• jeść mniej i czuć się w pełni nasyconym
• rozpoznawać swoje zwyczaje i nawyki związane z jedzeniem
• lepiej rozumieć swoje problemy z dietą
• odkrywać, co naprawdę chcesz zjeść
Doktor JAN CHOZEN BAYS jest pediatrą i nauczycielką medytacji.Uważności w jedzeniu uczy od ponad 20 lat. Jest autorką bestselleraMindfulness: Jak wytresować dzikiego słonia i inne przygodyw praktyce uważności – przystępnego i przyjaznego przewodnika pouważności.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj zdrowy i radosny związek z jedzeniem
Przedmowa: Jon Kabat-Zinn
Jeśli całym sercem oddasz się opisanym w tej książce praktykom,będziesz wdzięczny sobie i doktor Bays za odzyskanie przyjemnościpłynących z jedzenia w uspokojeniu i radości.Jon Kabat-Zinn
Mindfulness (uważność) nie jest modą, choć tak o niej głośno naświecie. Nie jest religią, choć daje nadzieję. Nie jest filozofią, choćpokazuje drogę świadomego i spokojnego życia.
O mindfulness w ostatnich latach jest coraz głośniej. O uważnościpisze i czyta cały świat, a miliony ją praktykują. „Times” poświęciłjej okładkę z tytułem „Rewolucja mindfulness”. Brytyjski Nati onalInsti tute of Health rekomenduje ją w leczeniu i walce ze stresem.Trenują ją światowi przywódcy w Davos i dzieci w szkołach. Uważnośćto ratunek dla pędzącego obok nas życia.
Na podstawie najnowszych badań i własnej praktyki Jan Chozen Bayspokazuje, jak uważność może zmienić nasz stosunek do jedzenia,jego rolę w naszym życiu oraz pomóc rozwiązać wiele problemów,związanych nie tylko z jedzeniem.
Uważność w jedzeniu to sztuka pełnego skupienia na procesie jedzenia:na smakach, zapachach, myślach i uczuciach, które budząsię podczas posiłku i są z nim związane. Dzięki uważności można (nanowo) odkryć, że jedzenie to nie tylko odżywianie organizmu, aletakże wielka przyjemność i satysfakcja.
Niezależnie od tego, czy masz nadwagę, cierpisz na zaburzenia układupokarmowego czy chcesz po prostu czerpać więcej radości z życia,ta książka ci pomoże.
Dowiesz się jak:
• słuchać mądrości swojego ciała, by wiedzieć, co, kiedy i jak dużojeść
• jeść mniej i czuć się w pełni nasyconym
• rozpoznawać swoje zwyczaje i nawyki związane z jedzeniem
• lepiej rozumieć swoje problemy z dietą
• odkrywać, co naprawdę chcesz zjeść
Doktor JAN CHOZEN BAYS jest pediatrą i nauczycielką medytacji.Uważności w jedzeniu uczy od ponad 20 lat. Jest autorką bestselleraMindfulness: Jak wytresować dzikiego słonia i inne przygodyw praktyce uważności – przystępnego i przyjaznego przewodnika pouważności.