InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W kuchni, tak jak w innych dziedzinach życiach, tradycja ściera się z nowoczesnością. Tradycyjne polskie potrawy próbują konkurować z coraz liczniejszymi zapożyczeniami z kuchni innych narodów. W powszechnej świadomości utrwaliło się przekonanie, że nasza kuchnia jest ciężka, tłusta, mało finezyjna. Ale czy przekonanie to jest słuszne? Młode pokolenie gospodyń często szuka inspiracji w kuchni krajów południowych. Zdarza się, że są one zupełnie bezradne, gdy trzeba ugotować bigos, pierogi czy zwykły krupnik. A przecież są to smaki zapamiętane z dzieciństwa i wielu z nas chętnie do nich wraca.
Cena rynkowa: 78.40 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W kuchni, tak jak w innych dziedzinach życiach, tradycja ściera się z nowoczesnością. Tradycyjne polskie potrawy próbują konkurować z coraz liczniejszymi zapożyczeniami z kuchni innych narodów. W powszechnej świadomości utrwaliło się przekonanie, że nasza kuchnia jest ciężka, tłusta, mało finezyjna. Ale czy przekonanie to jest słuszne? Młode pokolenie gospodyń często szuka inspiracji w kuchni krajów południowych. Zdarza się, że są one zupełnie bezradne, gdy trzeba ugotować bigos, pierogi czy zwykły krupnik. A przecież są to smaki zapamiętane z dzieciństwa i wielu z nas chętnie do nich wraca.