InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zawarte w książce informacje pozwolą czytelnikowi zapoznać się z terapią metaboliczną stosowaną we wspomaganiu leczenia nowotworów i w prewencji. Z dużą satysfakcją chcemy przedstawić czytelnikowi substancję roślinną, której właściwości przeciwrakowe znane są od dawna. Pierwsze udokumentowane skuteczne zastosowanie amigdaliny do leczenia nowotworów u kobiet odnotowano w latach pięćdziesiątych dziewiętnastego wieku we Francji. W ciągu ostatnich dziesiątków lat zostały one naukowo potwierdzone badaniami klinicznymi. Witamina B17, znana również jako amigdalina lub letril, znajduje się w wielu roślinach. Najwięcej jej jest w nasionach roślin zaliczanych do rodziny rosacea (różowate), takich jak morele, brzoskwinie, śliwki, a także w jabłkach i innych o gorzkich nasionach.
Wiele roślin, owoców i warzyw zawiera niewielkie ilości witaminy B17 - niestety, w diecie mieszkańca zachodu jest jej zbyt mało.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zawarte w książce informacje pozwolą czytelnikowi zapoznać się z terapią metaboliczną stosowaną we wspomaganiu leczenia nowotworów i w prewencji. Z dużą satysfakcją chcemy przedstawić czytelnikowi substancję roślinną, której właściwości przeciwrakowe znane są od dawna. Pierwsze udokumentowane skuteczne zastosowanie amigdaliny do leczenia nowotworów u kobiet odnotowano w latach pięćdziesiątych dziewiętnastego wieku we Francji. W ciągu ostatnich dziesiątków lat zostały one naukowo potwierdzone badaniami klinicznymi. Witamina B17, znana również jako amigdalina lub letril, znajduje się w wielu roślinach. Najwięcej jej jest w nasionach roślin zaliczanych do rodziny rosacea (różowate), takich jak morele, brzoskwinie, śliwki, a także w jabłkach i innych o gorzkich nasionach.
Wiele roślin, owoców i warzyw zawiera niewielkie ilości witaminy B17 - niestety, w diecie mieszkańca zachodu jest jej zbyt mało.