InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zdrowy fast food? Czy to możliwe?
Otóż tak i niech ta książka będzie na to dowodem!
Znajdziesz tu ponad 30 przepisów na szybkie i klasyczne dania, dodatki i sosy, które zaspokoją apetyt nawet największego fana fast foodów.
Ponadto dowiesz się:
- Co czyni fast food niezdrowym?
- Jak spożywanie szybkich posiłków kupionych na mieście wpływa na twoje zdrowie i sylwetkę?
- Które z popularnych dań jest najbardziej kaloryczne i czym możemy je zastąpić?
Michał Wrzosek- dietetyki kliniczny, absolwent Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, wykładowca Akademii Instruktorów Sportu S4 oraz trener personalny. Obecnie kończy studia doktoranckie na warszawskiej Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
- Jakie składniki sprawdzą się w przygotowaniu domowej wersji dań niczym z popularnej sieciówki?
Spróbuj koniecznie, przecież od jednego hamburgera świat się nie zawali!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zdrowy fast food? Czy to możliwe?
Otóż tak i niech ta książka będzie na to dowodem!
Znajdziesz tu ponad 30 przepisów na szybkie i klasyczne dania, dodatki i sosy, które zaspokoją apetyt nawet największego fana fast foodów.
Ponadto dowiesz się:
- Co czyni fast food niezdrowym?
- Jak spożywanie szybkich posiłków kupionych na mieście wpływa na twoje zdrowie i sylwetkę?
- Które z popularnych dań jest najbardziej kaloryczne i czym możemy je zastąpić?
Michał Wrzosek- dietetyki kliniczny, absolwent Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, wykładowca Akademii Instruktorów Sportu S4 oraz trener personalny. Obecnie kończy studia doktoranckie na warszawskiej Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
- Jakie składniki sprawdzą się w przygotowaniu domowej wersji dań niczym z popularnej sieciówki?
Spróbuj koniecznie, przecież od jednego hamburgera świat się nie zawali!