InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Świetna robota... Wspaniale napisana książka... Danler jest znakomita, a Sweetbitter to Kitchen Confidential na miarę naszych czasów.
Dwight Garner, The New York Times
Inteligentna, smakowita... Gorąca książka naładowana zmysłowością.
The Washington Post
Ten debiut to kwintesencja opowieści o dorastaniu, do tego osadzona w niezwykłym mieście, w którym nie ma miejsca na wyrzuty sumienia.
Publishers Weekly
Smakowity i inteligentny debiut Danler to tak naprawdę historia miłości rozgrywająca się w uzależniającym świecie restauracji.
People Magazine
Mająca 22 lata Tess przeprowadziła się do Nowego Jorku i od razu dostała pracę w jednej z najlepszych restauracji. Tętniące życiem miasto i praca wciąga ją bez reszty. Ma okazję próbować najdroższe wina, o których do tej pory mogła tylko pomarzyć. Do tego ostrygi, figi, trufle najlepsze rarytasy, a w tym wszystkim koka.
Cena rynkowa: 39.90 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Świetna robota... Wspaniale napisana książka... Danler jest znakomita, a Sweetbitter to Kitchen Confidential na miarę naszych czasów.
Dwight Garner, The New York Times
Inteligentna, smakowita... Gorąca książka naładowana zmysłowością.
The Washington Post
Ten debiut to kwintesencja opowieści o dorastaniu, do tego osadzona w niezwykłym mieście, w którym nie ma miejsca na wyrzuty sumienia.
Publishers Weekly
Smakowity i inteligentny debiut Danler to tak naprawdę historia miłości rozgrywająca się w uzależniającym świecie restauracji.
People Magazine
Mająca 22 lata Tess przeprowadziła się do Nowego Jorku i od razu dostała pracę w jednej z najlepszych restauracji. Tętniące życiem miasto i praca wciąga ją bez reszty. Ma okazję próbować najdroższe wina, o których do tej pory mogła tylko pomarzyć. Do tego ostrygi, figi, trufle najlepsze rarytasy, a w tym wszystkim koka.