InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Christopher Bakken zbiera oliwki na Thasos, piecze chleb na Krecie, robi ser na Cykladach....W każdym miejscu szuka najlepszych kucharzy i lokalnych tradycji. Przede wszystkim jednak przepięknie opowiada o ośmiu elementach greckiego stołu-oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, winie, serze i miodzie. Łącząc literaturę kulinarną z podróżniczą mistrzowsko wydobywa z kuchni greckiej jej smaki i pełnię.
Cena rynkowa: 39.90 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Christopher Bakken zbiera oliwki na Thasos, piecze chleb na Krecie, robi ser na Cykladach....W każdym miejscu szuka najlepszych kucharzy i lokalnych tradycji. Przede wszystkim jednak przepięknie opowiada o ośmiu elementach greckiego stołu-oliwkach, rybach, chlebie, fasoli, winie, serze i miodzie. Łącząc literaturę kulinarną z podróżniczą mistrzowsko wydobywa z kuchni greckiej jej smaki i pełnię.