Książka - Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

Nóż w kuchni Sekrety szefa kuchni

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Jak prawidłowo wydobyć serce karczocha? Czy powinno się obierać imbir? Jak poradzić sobie z tuszką kurczaka i pokroić rybę na saskimi? Każdy, kto lubi gotować – na co dzień w domu czy zawodowo – powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia. Ten bogato ilustrowany poradnik prezentuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Dzięki niemu wybierzesz właściwy nóż i dowiesz się, jak o niego dbać, by posłużył jak najdłużej. Książka zawiera przejrzyste instrukcje różnych technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane ponad 200 fotografiami kolejnych cięć. Znajdziesz w niej również przepisy kulinarne, dzięki którym wypróbujesz zdobyte umiejętności. Ten poradnik każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnych produktów. Dzięki niemu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, ale i estetyczne.

Cena rynkowa: 39.90 zł

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Jak prawidłowo wydobyć serce karczocha? Czy powinno się obierać imbir? Jak poradzić sobie z tuszką kurczaka i pokroić rybę na saskimi? Każdy, kto lubi gotować – na co dzień w domu czy zawodowo – powinien poznać tajniki posługiwania się nożem. Nie zawsze bowiem, kierując się jedynie intuicją, efektywnie używamy tego podstawowego w kuchni narzędzia. Ten bogato ilustrowany poradnik prezentuje nowoczesne noże i inne narzędzia do krojenia i obierania. Dzięki niemu wybierzesz właściwy nóż i dowiesz się, jak o niego dbać, by posłużył jak najdłużej. Książka zawiera przejrzyste instrukcje różnych technik krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, zilustrowane ponad 200 fotografiami kolejnych cięć. Znajdziesz w niej również przepisy kulinarne, dzięki którym wypróbujesz zdobyte umiejętności. Ten poradnik każdego poprowadzi krok po kroku przez proces krojenia różnych produktów. Dzięki niemu potrawy, które wyjdą spod Twojej ręki, będą nie tylko smaczne, ale i estetyczne.

Szczegóły

Opinie

Inne książki tego autora

Książki z tej samej kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Okładka: Twarda

Ilość stron: 128

Rok wydania: 2013

Rozmiar: 212 x 269 mm

ID: 9788377731802

Autorzy:

Wydawnictwo: RM

Inne książki tych autorów

Inne książki: Pozostałe książki

Opracowanie zbiorowe
Miękka , W magazynie
Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 28.63 zł 41.97 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 16.40 zł 37.91 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 13.43 zł 39.00 zł

Miękka , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 12.23 zł 25.00 zł

Broszurowa , W magazynie
Nowa Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 5.91 zł 44.99 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 16.66 zł 39.90 zł

Broszurowa , 72h wysyłka
Nowa Wyprzedaż Okazja

Taniej o 3.07 zł 37.80 zł

Opinie użytkowników
0.0
0 recenzji

Sposoby dostawy

Płatne z góry

InPost Paczkomaty 24/7

InPost Paczkomaty 24/7

13.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

ORLEN Paczka

ORLEN Paczka

11.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier GLS

Kurier GLS

12.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier DPD

Kurier DPD

13.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Pocztex Kurier

Pocztex Kurier

12.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Odbiór osobisty (Dębica)

Odbiór osobisty (Dębica)

3.00 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info