InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Własnoręczne robienie przetworów ostatnio znów stało się popularne. Przekonaliśmy się, że domowe konfitury czy powidła są zdrowsze i smaczniejsze od tych ze sklepu. W tej książce zebraliśmy przepisy na różne przetwory konserwowane cukrem - konfitury, powidła, dżemy, marmolady, galaretki, musy i przeciery. Podajemy receptury m.in. na klasyczną konfiturę wiśniową, proste powidła morelowe oraz intrygujący dżem marchewkowy. Wiele ciekawych pomysłów znajdą tutaj zarówno osoby dopiero zaczynające robić przetwory, jak i ci wszyscy, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie smakołykami zamkniętymi w słoikach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Własnoręczne robienie przetworów ostatnio znów stało się popularne. Przekonaliśmy się, że domowe konfitury czy powidła są zdrowsze i smaczniejsze od tych ze sklepu. W tej książce zebraliśmy przepisy na różne przetwory konserwowane cukrem - konfitury, powidła, dżemy, marmolady, galaretki, musy i przeciery. Podajemy receptury m.in. na klasyczną konfiturę wiśniową, proste powidła morelowe oraz intrygujący dżem marchewkowy. Wiele ciekawych pomysłów znajdą tutaj zarówno osoby dopiero zaczynające robić przetwory, jak i ci wszyscy, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie smakołykami zamkniętymi w słoikach.