InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Annabel Langbein to jedna z najbardziej lubianych nowozelandzkich autorek książek kulinarnych oraz gwiazda międzynarodowego programu telewizyjnego. Jej podejście do gotowania jest zarówno praktyczne, jak i inspirujące. Pokazuje, jak w łatwy, naturalny sposób przyrządzić rewelacyjne dania z najświeższych produktów sezonowych.
Pomysły na potrawy, niewymagające dużego wysiłku Annabel czerpie z wycieczek po przydomowym ogrodzie. Wydała 19 książek kucharskich, które zdobyły wiele międzynarodowych nagród, a Kuchnia w stylu wolnym została uhonorowana najważniejszym trofeum w świecie publikacji kulinarnych - Gourmand World Cookbook Award. Książki Annabel zostały przetłumaczone na wiele języków i sprzedały się w liczbie ponad dwóch milionów egzemplarzy w całej Europie, Ameryce Północnej i Australii.
Cena rynkowa: 9.55 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Annabel Langbein to jedna z najbardziej lubianych nowozelandzkich autorek książek kulinarnych oraz gwiazda międzynarodowego programu telewizyjnego. Jej podejście do gotowania jest zarówno praktyczne, jak i inspirujące. Pokazuje, jak w łatwy, naturalny sposób przyrządzić rewelacyjne dania z najświeższych produktów sezonowych.
Pomysły na potrawy, niewymagające dużego wysiłku Annabel czerpie z wycieczek po przydomowym ogrodzie. Wydała 19 książek kucharskich, które zdobyły wiele międzynarodowych nagród, a Kuchnia w stylu wolnym została uhonorowana najważniejszym trofeum w świecie publikacji kulinarnych - Gourmand World Cookbook Award. Książki Annabel zostały przetłumaczone na wiele języków i sprzedały się w liczbie ponad dwóch milionów egzemplarzy w całej Europie, Ameryce Północnej i Australii.