Skupszop.pl to portal, dzięki któremu możesz sprzedać
online wszystkie swoje przeczytane i używane książki.

Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej REA

Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej zawiera wiedzę o naszej wspaniałej kuchni: dawnej i współczesnej, „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej oraz kresowej, a treść przepisów urozmaicają ciekawostki z historii polskiej sztuki kulinarnej. Składa się na nią unikalny zbiór około 1600 przystępnie podanych przepisów, które pobudzają wyobraźnię i inspirują do śmiałych działań w kuchni zarówno osoby początkujące, jak i doświadczonych miłośników sztuki gotowania.

Niniejsze wydanie podzielone jest na 15 rozdziałów, wśród których znajdują się między innymi: Zimny bufet, Potrawy z jaj i serów, Potrawy z kasz i ryżu, Mięsa, Ryby i raki, Drób, Dziczyzna, Ciasta.

Pokaż cały opis Ukryj opis

Ostatnia cena: 5,66 zł



Pozycja niedostępna

Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej zawiera wiedzę o naszej wspaniałej kuchni: dawnej i współczesnej, „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej oraz kresowej, a treść przepisów urozmaicają ciekawostki z historii polskiej sztuki kulinarnej. Składa się na nią unikalny zbiór około 1600 przystępnie podanych przepisów, które pobudzają wyobraźnię i inspirują do śmiałych działań w kuchni zarówno osoby początkujące, jak i doświadczonych miłośników sztuki gotowania.

Niniejsze wydanie podzielone jest na 15 rozdziałów, wśród których znajdują się między innymi: Zimny bufet, Potrawy z jaj i serów, Potrawy z kasz i ryżu, Mięsa, Ryby i raki, Drób, Dziczyzna, Ciasta.

Pokaż cały opis Ukryj opis

Kuchnia polska Hanny Szymanderskiej zawiera wiedzę o naszej wspaniałej kuchni: dawnej i współczesnej, „oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej oraz kresowej, a treść przepisów urozmaicają ciekawostki z historii polskiej sztuki kulinarnej. Składa się na nią unikalny zbiór około 1600 przystępnie podanych przepisów, które pobudzają wyobraźnię i inspirują do śmiałych działań w kuchni zarówno osoby początkujące, jak i doświadczonych miłośników sztuki gotowania. Niniejsze wydanie podzielone jest na 15 rozdziałów, wśród których znajdują się między innymi: Zimny bufet, Potrawy z jaj i serów, Potrawy z kasz i ryżu, Mięsa, Ryby i raki, Drób, Dziczyzna, Ciasta.

Rok wydania

2012

Ilość stron

648

Okładka

broszurowa

ISBN

9788375444919

Polecane produkty

Recenzje użytkowników

Brak
recenzji

Dodaj swoją recenzję jako pierwszą!

Dodaj recenzje i odbierz rabat

z

Twoja ocena:

Dodaj opinie i odbierz rabat

Dowiedz się wiecej

Nowości

NAPISALI O NAS:

O SKUPSZOP.PL

Masz pytania?
Zadzwoń: +48 792 670 709
Napisz: [email protected]

APLIKACJA MOBILNA

Pobierz aplikację i sprawdź cenę swojej książki skanując
kod kreskowy telefonem.

SPOSOBY PŁATNOŚCI

ODBIÓR I WYSYŁKA