Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak jeść i żyć by młodym być z płytą DVD
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Moja książka wraz z DVD jest dedykowana wszystkim tym, którzy chcą żyć długo, zdrowo i czuć się młodo!
Nie jest to książka kucharska, ale znajdziesz w niej przepisy na dania zdrowe, gotowane bez tłuszczu, szybkie i łatwe do wykonania z dostępnych na polskim rynku produktów.
Przygotowanie moich potraw nie sprawia problemu nawet tym osobom, które nie mają dużego doświadczenia w kuchni.
Nie jest to poradnik dietetyczny, ale zawiera ciekawe, dobre porady i uwzględnia wartość kaloryczną każdego dania. Termin dieta nie oznacza tu sposobu odchudzania się, ale umiejętne łączenie produktów w taki sposób, abyśmy po jedzeniu czuli się dobrze i lekko.
Studia, wiedza i długie doświadczenie w Italii, pozwoliło mi opracować oryginalne receptury i sprawdzone metody przygotowania potraw z zachowaniem charakteru zrównoważonej diety śródziemnomorskiej.
Moja książka to sympatyczne anegdoty z życia. Opowiadają o połączeniu dwóch kultur - polskiej i włoskiej, widziane oczami dziewczyny, która wyjechała w 1979 roku jako 19. latka z Warszawy do Rzymu, nie znającej zwyczajów ani języka tego kraju, znającej tylko jedno słowo CIAO!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Moja książka wraz z DVD jest dedykowana wszystkim tym, którzy chcą żyć długo, zdrowo i czuć się młodo!
Nie jest to książka kucharska, ale znajdziesz w niej przepisy na dania zdrowe, gotowane bez tłuszczu, szybkie i łatwe do wykonania z dostępnych na polskim rynku produktów.
Przygotowanie moich potraw nie sprawia problemu nawet tym osobom, które nie mają dużego doświadczenia w kuchni.
Nie jest to poradnik dietetyczny, ale zawiera ciekawe, dobre porady i uwzględnia wartość kaloryczną każdego dania. Termin dieta nie oznacza tu sposobu odchudzania się, ale umiejętne łączenie produktów w taki sposób, abyśmy po jedzeniu czuli się dobrze i lekko.
Studia, wiedza i długie doświadczenie w Italii, pozwoliło mi opracować oryginalne receptury i sprawdzone metody przygotowania potraw z zachowaniem charakteru zrównoważonej diety śródziemnomorskiej.
Moja książka to sympatyczne anegdoty z życia. Opowiadają o połączeniu dwóch kultur - polskiej i włoskiej, widziane oczami dziewczyny, która wyjechała w 1979 roku jako 19. latka z Warszawy do Rzymu, nie znającej zwyczajów ani języka tego kraju, znającej tylko jedno słowo CIAO!