InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Co powinien jeść pacjent poddawany chemioterapii? Czy dieta może wpływać na przebieg terapii?
Chemioterapia stosowana u osób chorych na raka nie tylko osłabia organizm i jego odporność, ale może także powodować utratę apetytu lub jadłowstręt. Dlatego tak istotny podczas leczenia jest sposób odżywiania pacjenta, zbilansowana, pełnowartościowa i wzmacniająca dieta dostosowana do zmian zachodzących w jego apetycie i wrażliwości kubków smakowych.
Książka Mike’a Herberta to świetnie napisany przewodnik po diecie dla pacjentów poddanych chemioterapii. Autor odpowiada w niej na podstawowe pytania, które zadają sobie opiekunowie chorych:
W przewodniku znalazły się także proste do zastosowania instrukcje detoksykujących kąpieli, przepisy na dania, które dodają sił i wspomagają gojenie od wewnątrz oraz program żywienia i suplementacji diety, który przyspiesza regenerację ciała.
Mike Herbert jest neuropatą, który od 15 lat prowadzi prywatną praktykę w doradztwie odnowy biologicznej. Pasjonuje się zdrowym żywieniem i najnowszymi wynikami badań nad naturalnymi metodami leczenia, ze szczególnym uwzględnieniem nowatorskich badań nad związkiem między rakiem i żywieniem.
Przeczytaj darmowy fragment książki
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Co powinien jeść pacjent poddawany chemioterapii? Czy dieta może wpływać na przebieg terapii?
Chemioterapia stosowana u osób chorych na raka nie tylko osłabia organizm i jego odporność, ale może także powodować utratę apetytu lub jadłowstręt. Dlatego tak istotny podczas leczenia jest sposób odżywiania pacjenta, zbilansowana, pełnowartościowa i wzmacniająca dieta dostosowana do zmian zachodzących w jego apetycie i wrażliwości kubków smakowych.
Książka Mike’a Herberta to świetnie napisany przewodnik po diecie dla pacjentów poddanych chemioterapii. Autor odpowiada w niej na podstawowe pytania, które zadają sobie opiekunowie chorych:
W przewodniku znalazły się także proste do zastosowania instrukcje detoksykujących kąpieli, przepisy na dania, które dodają sił i wspomagają gojenie od wewnątrz oraz program żywienia i suplementacji diety, który przyspiesza regenerację ciała.
Mike Herbert jest neuropatą, który od 15 lat prowadzi prywatną praktykę w doradztwie odnowy biologicznej. Pasjonuje się zdrowym żywieniem i najnowszymi wynikami badań nad naturalnymi metodami leczenia, ze szczególnym uwzględnieniem nowatorskich badań nad związkiem między rakiem i żywieniem.
Przeczytaj darmowy fragment książki