InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
O zaletach i przepisach diety niskowęglowodanowej opowiada Ulrika Davidsson, autorka wielu doskonałych poradników z zakresu zdrowego odżywiania. Dieta o niskiej zawartości węglowodanów staje się coraz bardziej popularna; coraz więcej ludzi przekonuje się o jej skuteczności i niewielkich wymaganiach, jakie stawia. Poradnik wyjaśnia, na czym polega istota tej diety, pokazuje różnice w stosunku do diety IG oraz przedstawia krok po kroku plan diety. Znajdziemy tu ponad 100 przepisów na śniadania, obiady, przekąski i desery. Jeśli chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lubisz menu bogate w sosy, sery, avocado, orzechy i mięso bądź ryby, to książka w sam raz dla Ciebie.
REA 2010, ISBN: 978-83-7544-431-5, 200x245, 144 s., oprawa twarda
Dieta niskowęglowodanowa w Twojej kuchni Ulrika Davidsson
Cena rynkowa: 35.97 zł
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
O zaletach i przepisach diety niskowęglowodanowej opowiada Ulrika Davidsson, autorka wielu doskonałych poradników z zakresu zdrowego odżywiania. Dieta o niskiej zawartości węglowodanów staje się coraz bardziej popularna; coraz więcej ludzi przekonuje się o jej skuteczności i niewielkich wymaganiach, jakie stawia. Poradnik wyjaśnia, na czym polega istota tej diety, pokazuje różnice w stosunku do diety IG oraz przedstawia krok po kroku plan diety. Znajdziemy tu ponad 100 przepisów na śniadania, obiady, przekąski i desery. Jeśli chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lubisz menu bogate w sosy, sery, avocado, orzechy i mięso bądź ryby, to książka w sam raz dla Ciebie.
REA 2010, ISBN: 978-83-7544-431-5, 200x245, 144 s., oprawa twarda
Dieta niskowęglowodanowa w Twojej kuchni Ulrika Davidsson