Czekoladowe słodkości

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Czekoladowe słodkości

Czekoladowe słodkości

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami. Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki – w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów. Czekoladowa kremówka Ciastka syberyjskie Tort Boneur Bavarese z białą czekoladą Profiterole Czarne trufle Cremino kawowe Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi. Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji. Odbiorcy: - miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości - osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę: - zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

Cena rynkowa: 11.49 zł

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

nowa

niedostępna

jak nowa

niedostępna

dobry

niedostępna
1

3.23 zł

widoczne ślady używania

ok

Taniej o 8.26 zł

  • zagięte rogi, przyniszczona okładka
  • książka posiada wszystkie strony
  • wady wizualne nie wpływają na zawartość książki i nie utrudniają czytania!

Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy

Dostępna ilość 1

Przepięknie wydany poradnik z praktycznymi wskazówkami i podstawowymi technikami cukierniczymi każdemu pozwoli cieszyć się niezwykłymi czekoladowymi przysmakami. Od pysznego ciastka z kremem po klasyczny budyń, od niezapomnianego tortu Sachera po najsmaczniejsze pralinki – w książce przedstawiono wiele tajemnic związanych z przygotowywaniem wielkich czekoladowych deserów. Czekoladowa kremówka Ciastka syberyjskie Tort Boneur Bavarese z białą czekoladą Profiterole Czarne trufle Cremino kawowe Zupa czekoladowa z lodami imbirowymi. Ta książka może być także wspaniałym prezentem na wiele okazji. Odbiorcy: - miłośnicy czekolady, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne słodkości - osoby szukające niezobowiązującego upominku. Dlaczego warto przeczytać tę książkę: - zawiera podstawowe informacje o czekoladzie i kakao, pozwalające jak najlepiej wykorzystać ich walory smakowe i uniknąć błędów w przygotowywaniu czekoladowych deserów - proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym efektem - staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

Szczegóły

Dostawa i płatność

Szczegóły

Okładka: twarda

Ilość stron: 96

Rok wydania: 2012

Rozmiar: 19.0x19.0cm

ID: 9788376602967

Autorzy: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Jedność

Sposoby dostawy

Płatne z góry

PACZKA W RUCHu

info

7,99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

NAJTAŃSZA FORMA DOSTAWY

Paczkomaty InPost

info

9,99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier

info

12,99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Pocztex Kurier48

info

9,90 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

PACZKA W RUCHu

info

7,99 zł

Kurier

info

14,99 zł

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty (Dębica)

info

0,00 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Szybkie płatności online lub kartą kredytową info

Zwykły przelew info